9,2
2.047 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.047 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service

Anoniem
25-07-2014

Anoniem
25-07-2014

Snel, vriendelijk, lijken mij als leek ter zake kundig. Ik heb er wel vertrouwen in.

Anoniem
24-07-2014

snelle en betrouwbare service

Heerko Koops (Anderen)
24-07-2014

Plezierige en professionele mensen die dit bedrijf runnen.

Roelf Venekamp (Schoonloo)
24-07-2014

Klantvriendelijk, deskundig. Stukje interesse na de verkoop.

Dhr. M. van der Plas (Emmen)
23-07-2014

Wij rijden al meer dan 30 jaar Toyota en nog steeds bij dezelfde garage. We zijn zeer tevreden!

Anoniem
23-07-2014

Accuraat en deskundig

Anoniem
23-07-2014

heb het helemaal gehad.

de Klein leffert (Emmen)
23-07-2014

Door de jaren heen heeft deze deler constant de zelfde service verleend. Ook valt de hoogte van de rekening nooit tegen ten opzichte van niet merk gebonden garages. Dat is ook de reden, waarom ik geen prijsopgaaf vraag. Ik heb eerder het gevoel dat ze mij tegen hoge kosten beschermen.

Anoniem
22-07-2014

Goede, snelle service en ze stellen je tevoren op de hoogte van de eventuele gebreken met bijbehorende kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Anoniem
22-07-2014

er was geen enkel negatief punt bij : de ontvangst, de aankoop en de afhandeling

jan baas (hoogeveen)
22-07-2014

Altijd een prettige en vriendelijke ontvangst , duidelijk over wat er gedaan is aan de auto en altijd overleg als er meer moet worden gedaan.

Anoniem
22-07-2014

Is gewoon een hele nette garage met uitstekend personeel .

Henk Kleinlugtenbeld. (Lutten)
22-07-2014

goed en snel geholpen met goede service.

Anoniem
21-07-2014

Goed en betrouwbaar.

Dhr H Busscher (Emmen )
17-07-2014

veel ervaring en vertrouwd adres

Anoniem
17-07-2014

Prettige benadering en ontvangs

Ina bakker (Ees)
17-07-2014

betrouwbaar, duidelijk, goede service, en receptie.

Anneke Mooij (Ter Aard)
16-07-2014

Komt prettig en betrouwbaar over

Anoniem
16-07-2014

Voldoende goed

Nijs de Boer (Eursinge)
16-07-2014

Heel vriendelijk personeel, geven vooraf kostenplaatje. Zonodig vervangend vervoer of ze brengen je thuis en halen je ook nog weer op. Prima service.

Mevr. I. Post-Cornelisse (Emmen)
16-07-2014

Goede service. Men houdt zich goed aan de afspraken

Joost de Jonge (Nieuw Schoonebeek)
16-07-2014

Vertrouwen

Mevr. Y.A.M. Wijdeven (Emmen)
16-07-2014

Prima personeel. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Kopje koffie erbij. Je hoeft nooit heel erg lang te wachten.

M.A. Bakker (Coevorden)
16-07-2014

Klantvriendelijk, goede service

Anoniem
10-07-2014

correcte en transparante benadering bij deze dealer.

Anoniem
10-07-2014

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en bieden een goede goede service. Ik word er als KLANT behandeld en niet als een nummer.

Anoniem
10-07-2014

Vertrouwd

Anoniem
10-07-2014

vriendelijke en goede service

Anoniem
09-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.