9,2
2.160 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.160 beoordelingen - Powered by TNS

perfecte service Wij zijn erg tevreden over de genoten service, omdat de reparatie wat langer duurde werd een leenauto ter beschikking gesteld. Zo maak je ook nog kennis met de jongere generatie van onze auto, een mooie ervaring.

H. R
07-01-2022

Toyota eigenaar
25-12-2021

Meedenken Erg meedenkend, fijne communicatie. Pro-actieve houding mbt planning. Al enige tijd tevreden klant. Geen onnodige kosten die met een smoesje doorgevoerd worden tijdens onderhoud. Onze Auris is niet de jongste meer, maar blijft gewoon in onderhoud bij de dealer. Erg fijn.

J K
22-12-2021

klant vriendelijk Ik ben erg tevreden, klant vriendelijk goede service.

F. H
16-12-2021

Wij hadden geen klachten over onze voor Ruitenwisser maar wel een nieuwe geplaatst Vonden wij wat vreemd

G. V klinken
25-11-2021

Goede service Bij Lunenborg wordt ik altijd goed geholpen.

Toyota eigenaar
04-11-2021

Goedemorgen service Ik ben erg tevreden met mijn dealer en super blij met de vriendelijkheid van het personeel.

P. H
28-10-2021

Altijd correct en klantgericht! Zeer tevreden met deze garage zowel aankoop als onderhoud, persoonlijk en professioneel.

Alfred Kroeger
14-10-2021

Goede service Vriendelijke medewerkers en snelle en accurate service

A. ter Haar
14-10-2021

Goede prijs kwaliteit Ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit van garage Gorter , ook oudere auto,s met een hogere km stand, doen ze alles voor !

HF
09-10-2021

Voor onderhoud moet u bij Auto Ruyne B.V. in Hoogeveen zijn, het vertrouwde adres voor uw auto in de regio ! De afspraak met de receptionist klopte volledig, prijsopgaaf vooraf! Grote beurt correct uitgevoerd. De auto was weer fris en technisch klaar voor de volgende 15000 km. En altijd een keurig rapport bij de auto, zodat je weet wat er gebeurd is. Gewoon SUPER.

Only One Toyota
07-10-2021

Goede service.

T.F Visscher
07-10-2021

Prima service Duidelijke afspraken, gratis leen auto, prima service.

Toyota eigenaar
23-09-2021

Perfect Nog afgezien van de fantastische auto’s die ze bij Toyota maken is de service bij de dealer erg goed. De kosten vallen mij elke keer weer mee. De mensen bij Gorter zijn vriendelijk en behulpzaam en ze proberen het beste te bieden naar jouw wensen. Top dealer!

Arjen
12-08-2021

Goede service Vriendelijk personeel en afspraak wordt nagekomen. Goede uitleg bij ophalen auto.

G. R
09-08-2021

goed geholpen na goede afspraak, ruim binnen de tijd kleine beurt voor auto gehad. zeer vriendelijk en prettig.

A. V
09-08-2021

Betrouwbaar Toyota betrouwbaar komt alleen in de garage voor de nodige beurten. Ryune meer dan een Toyota Garage .

B. B
06-08-2021

Prima garage, prima personeel.

Frans Dronkers (Assen)
15-07-2021

Garage Gorter ervaar ik als een zeer klantvriendelijke garage, die meedenkt en een eerlijk advies geeft. Tevens is het personeel kundig en behulpzaam.

Marjan Muis (Assen)
09-07-2021

Het gevoel dat geluisterd wordt naar mijn ervaringen en er wordt een naar mijn mening een goed gevolg aan gegeven.

Stef Wassing SR (dhr) (Klazienaveen )
09-07-2021

Prima service, vakbekwaamheid.

W. Meijering (Nieuw-Amsterdam )
09-07-2021

Goede ervaring, al 45 jaar klant, in de jaren +/- 18 nieuwe auto's gekocht.

Dhr A Uildriks (Tynaarlo)
05-07-2021

Fijn bedrijf waar je goede service krijgt en je welkom voelt als klant. Ik kom er al meer dan 20 jaar.

Mevr. L. Berends (Emmen)
05-07-2021

Vriendelijke en klantgerichte garage waar ik al jaren kom met eigen auto en die van mijn dochters naar grote tevredenheid.

Schenk (Emmen)
30-06-2021

Een geweldige Toyotagarage. Mijn Toyota Auris wordt altijd met grote zorg onderhouden, er wordt netjes mee omgegaan. Onderhoud 100 procent goed uitgevoerd, een dikke 10 voor jullie.

Tjipke schrik (stadskanaal)
30-06-2021

Vriendelijk personeel. Eerlijke prijs (inruil). Goede prijs voor de occasions. Vertrouwen.

Arnold (Beilen)
25-06-2021

Snelle en deskundige uitleg en advies.

Henk (Emmen)
25-06-2021

Topservice.

B. Brandsen
23-06-2021

Klantvriendelijk, behulpzaam.

Hennie Davans (Assen)
21-06-2021

Kwalitatief heel goede auto's. Personeel is vriendelijk, duidelijk en transparant. Zeer tevreden.

R. Wilkens (Hoogeveen)
21-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.