9,2
1.899 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.899 beoordelingen - Powered by TNS

Correcte (be) en (af)-handeling van problemen of wensen.

Age Spaan (Hoogeveen)
05-06-2020

Onderhoud altijd in orde, prettige benadering en prima service.

Mevr. G.G. van Ittersum
04-06-2020

Prima service, fijn contact, duidelijke voorwaarden en prijzen.

J.Gigengack
03-06-2020

Fijne garage, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam.

G vd Kaap (Assen)
03-06-2020

Zeer tevreden.

H.I. Portier
03-06-2020

Ondanks dat ik de ruitensproeiervloeistof net voor het brengen tot de rand had bijgevuld stond er een liter op de factuur. Had ik niet eerder goede ervaringen met Ruyne dan had ik één ster gegeven.

Reinier Logcher
03-06-2020

Altijd zeer attent, alles volgens de afspraak.

E Luning (Westerbork)
02-06-2020

Ben al jaren klant en altijd zeer content. Prima service, men kent de klanten. Altijd vriendelijk en een praatje. Goed advies bij vragen. Showroom en werkplaats netjes.

B. van den Boogaard (Assen)
29-05-2020

Prima service. Vriendelijk en klantgericht personeel.

Meindert (Assen)
29-05-2020

Dit is gewoon een no nonsens garage met correcte en vriendelijke medewerkers en men komt de gemaakte afspraken gewoon na.

Bert Kikkert (Hoogeveen)
29-05-2020

Prima bedrijf en personeel.

Annie Middel (Meppel)
29-05-2020

Vakmensen.

Gerda Hulzebosch (Beilen)
29-05-2020

Goede service en communicatie. Meedenkend en als er nog vragen zijn is het geen probleem om nog eens terug te komen.

Y Jager
28-05-2020

Goede service en onderhoud tegen concurrerend tarief.

Dhr. Miedema (Leek)
28-05-2020

Prima autobedrijf met goed verzorgde showroom en werkplaats. Je voelt je welkom en wordt prima behandeld.

Roel de Jonge (coevorden)
28-05-2020

We zijn zeer tevreden.

Dhr. Folmer H Dallinga (Sellingen)
25-05-2020

Kom al jaren met mijn auto voor de apk. Zijn zo nu en dan wel kleine dingetjes geweest waar ik niet uit kwam. Contact gehad met Gorter Assen, vriendelijke service, meedenkende mensen. En heb een aantal keer een mooie verrassing gehad, de kosten bleken goedkoper te zijn dan eerder vermeld.

Rick van der Veen (Roden)
21-05-2020

Ik ben heel tevreden! De auto was veel sneller klaar dan verwacht, waardoor ik minder lang hoefde te wachten. In de tussentijd kreeg ik een mooie leenauto mee. Ik kom hier zeker terug.

Laura (Groningen)
21-05-2020

Iedereen is heel vriendelijk, bekwaam, eerlijk. Fijne sfeer!

Iris Greveling (Coevorden)
21-05-2020

Toyota mag trots zijn op deze uitstekende dealer. Ik ken er meer en deze doet mee voor de beste rangschikking.

Hardeman (Beilen)
21-05-2020

Nette zaak waar je van op aan kunt.

H.van Aalderen (Hoogeveen)
21-05-2020

Ben zeer tevreden over dit bedrijf, ze houden zich goed aan afspraken.

Jaap Broerse (Hoogeveen)
21-05-2020

Altijd vriendelijk en open voor een gesprek. En alle tijd.

J Hogeveen (Nieuw Amsterdam )
21-05-2020

Prima garagebedrijf! Kom er al jaren.

Tine Smeenk (Emmen )
21-05-2020

Betrouwbaar adres en geen fratsen.

B. Brandsen
21-05-2020

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, zijn vriendelijk en het zijn vaklui.

G.S. van der Veen (Valthermond)
21-05-2020

Word altijd goed geholpen en klantvriendelijkheid.

R hemel (Emmen)
21-05-2020

Ze doen wat ze kunnen!

Herman & Jaquelien (Emmer-Compascuum)
21-05-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers, komen afspraken na, goede uitstraling gebouw.

Dhr. L. Algra (Emmen)
21-05-2020

Goede service en vlot verlopen.

Geert Eding (Tweede Exloermond )
15-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.