9,2
1.953 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.953 beoordelingen - Powered by TNS

Nemen contact op voor aankomende servicebeurten en APK. Duidelijke afspraken omtrent service/reparatie. Een receptionist die je aankijkt/opmerkt bij binnenkomst. Prettige ontvangst.

Dhr. S.J. Lijklema (Schoonebeek)
19-10-2020

Vriendelijke ontvangst, de koffie staat altijd klaar als je even moet wachten. Er wordt uitleg gegeven over de verrichte reparatie.

Ans Mulder-Dekker
19-10-2020

Goede ervaringen.

H. Thon (Valthermond)
15-10-2020

Personeel levert goed werk. Sfeer en service is goed.

ria van der veen (nieuw buinen)
15-10-2020

Goed geholpen, prettig geregeld wat betreft afspraak en lenen fiets etc. Werk (voorzover ik dat kan beoordelen) goed uitgevoerd.

A.Bouma
08-10-2020

Goed bedrijf met oog en gevoel voor de klant. Wij zijn erg tevreden.

Jannie ven Logchem
08-10-2020

Een prima garage, met een hele goede service.

Betty Bakker (Emmen)
08-10-2020

Je wordt correct en voorkomend behandeld.

NGJ Vollebregt (Aalden)
08-10-2020

Het bedrijf heeft uitstraling en de ontvangst is heel goed.

Dick Smid
28-09-2020

Wanneer er een probleem is met de auto kan ik direkt terecht. Goede service. Vriendelijke medewerkers.

Carla Hoen (Assen)
25-09-2020

Prima service.

Jos Biemans (Emmen)
25-09-2020

Ze zijn klantvriendelijk. Goede service. Werd op tijd gebeld dat de auto klaar was. Je kunt altijd een kop koffie krijgen. Top garage.

R j meinders (Rolde)
22-09-2020

Zeer tevreden, snel en gemakkelijk geregeld, duidelijke afspraken.

Anna (Groningen )
21-09-2020

Prima service.

Mevr van der veen
10-09-2020

Contacten lopen zeer prettig. No nonsense en betrouwbaar. Erg blij mee.

Marga Emming
10-09-2020

Zeer klantvriendelijk bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ben zeer tevreden.

F. Meijer (Emmen)
10-09-2020

Altijd correct en vriendelijke behandeling.

H.J.F.van Toor (Hoogeveen)
07-09-2020

Vriendelijke bediening en goede service, top.

Fred Beugeling (Ruinen )
07-09-2020

Ze nemen de tijd voor je met de uitleg. Toen een keer de auto aan reparatie toe was kreeg ik zelfs tijdens die reparatie een leenauto mee. Zo een auto zal mogelijk de opvolger worden. Zelfs het tanken kon achterwegeblijven. Zonder enige twijfel kreeg ik de auto mee. Ik had zelfs met een andere klant een leuk gesprek. Zelfs nadat de auto al lang als klaar was gemeld tijdens het kopje thee en zelfs daarmee deed ik wat kennis op.

Nico Wagenaar (Erica)
07-09-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Hennie de Haas (Assen)
02-09-2020

Vakbekwaam.

Mamdouh Abdel Alim (Assen)
02-09-2020

Aardige mensen, deskundige mensen, als ik er niet uit kan komen met raad en daad behulpzaam, en zijn ook bereid om enige uitleg op mijn vragen te geven als ik wat wil weten aan de onderkant van mijn auto als deze op de brug staat, mag wel eens meekijken in de werkplaats, vind ik zeer prettig en personeel vindt van mijn belangstelling niet vervelend.

Dhr. J.L.M. van Ingen (Hoogeveen)
27-08-2020

De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, al jaren klant van deze dealer, hoop nog jaren daar heen te gaan.

j.jutstra (hoogeveen)
27-08-2020

Uitstekende service, personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Frans
27-08-2020

Kundig, klantvriendelijk, goed te bereiken via telefoon of mail met snelle respons. Heel blij met mijn nieuwe auto, hij rijdt super!

Francien Telenga (assen )
27-08-2020

Ze zijn kundig en vriendelijk.

Ineke B (Zuidlaren)
24-08-2020

Goede service! Er wordt met je mee gedacht. Ze doen wat ze zeggen en je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Marleen
21-08-2020

Het is een keurige garage. Je wordt er prettig geholpen en je komt niet voor verrassingen te staan.

D.Koekoek (Schipborg)
20-08-2020

Gewedige garage, prima service, fijne mensen.

A.meulema (Groningen )
14-08-2020

Tevreden.

Dhr Van der Pijl (Assen)
12-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.