9,2
2.085 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.085 beoordelingen - Powered by TNS

Bij de werkzaamheden van mijn auto werd een kapotte velg ontdekt. In overleg met mij is toen een 2e-hands velg opgezocht en gemonteerd. Ik stel dit zeer op prijs en heeft ervoor gezorgd dat er een betaalbare nota uit de bus kwam. APK + onderhoud ging precies volgens tijdopgave. Tevreden automobilist.

H.J. (Hans) van Dalen. (Emmen.)
29-01-2021

Auto Gorter zit in Assen. Ik woon in Almere. Toch rijd ik speciaal naar Gorter. Dit zegt toch genoeg! Ze kennen je, hebben aandacht voor je, denken met je mee. Kortom je voelt je weer klant. Je bent geen nummer. Er wordt gewoon weer tijd voor je gemaakt. Daar onderscheiden zij zich in.

Casper Sikkenk
21-01-2021

Goede en eerlijke service!

Henri (Diever)
21-01-2021

Klantvriendelijk in de benadering, zowel per telefoon als live. Meedenkend en oplossingsgericht bij bijzondere vragen. Goed overleg als er wijzigingen nodig zijn en/of zich bijzonderheden voordoen tijdens de werkzaamheden.

Mw. Ulfman
21-01-2021

Het is gewoon goed.

J.bos (Hoogeveen)
21-01-2021

Je wordt goed behandeld en gehoord.

A Huijgen (Emmen)
21-01-2021

Ik ben op een prettige, duidelijke en concrete wijze behandeld door de receptie. Vragen over de grote beurt die mijn auto moest hebben werden duidelijk en compleet beantwoord.

Dhr. J. Bouwman (Assen)
14-01-2021

Klantvriendelijkheid, prima service en kennis van zaken zijn bij Auto Ruyne vanzelfsprekend. Bij onderhoud van de auto kom je niet voor negatieve financiële verrassingen te staan.

Dhr. L. Pouwer (Noordscheschut)
14-01-2021

Ruime en overzichtelijke showroom. Vrijwel direct geholpen. Direct proefrit kunnen maken. Er werd alle tijd voor ons genomen. Zonder te onderhandelen, direct een nette inruilprijs gekregen.

Johnny
14-01-2021

Kom er al jaren. Gewoon een goede garage met uitstekend personeel.

Klaas (Emmen)
07-01-2021

Gorter (Toyota Assen) heeft een herkenbare uitstraling die bij die garage past. De persoonlijke aandacht en klantinfo dient meer privé plaats te vinden.

Mediation & Management (de Vries) (Dwingeloo)
04-01-2021

Op weg naar een belangrijke afspraak gaf mijn Yaris hybride taal nog teken. Mijn Toyota service card was verlopen, maar na telefonisch overleg met de garage werd een oplossing gevonden. Van de werkplaats was niemand beschikbaar, maar een verkoper was al onderweg om mijn auto een accuboost te geven. De auto startte meteen, maar ik kreeg het advies om naar de garage te rijden om de accu te controleren. De accu bleek aan vervanging toe en werd dezelfde ochtend nog vervangen. Met twee-en-een-half uur vertraging konden we toch op pad, en de Yaris functioneert weer feilloos. Iedereen blij!

John Meijer (Assen)
04-01-2021

Goede en nette service, en leuke persoonlijke medewerkers.

Henry Prins (Zuidwolde )
04-01-2021

Heb altijd al goede contacten gehad met dit bedrijf, nog nooit problemen ondervonden.

Dhr. A Breider (2e Exloermond)
04-01-2021

Is fijn om alles goed te hebben. En op een goede manier zonder overdreven kosten.

Hennie middelberg (sleen )
04-01-2021

Prima service en aankoopbegeleiding.

R. Albers (Assen)
04-01-2021

Het personeel bij Auto Gorter is heel klantvriendelijk, daarnaast heeft het bedrijf een goede en snelle service. mocht je even moeten wachten staat er altijd een kopje koffie voor je klaar. Hier voel je nog dat de klant koning is. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

John Roosendaal (Assen)
28-12-2020

Servicegerichte en klantvriendelijke garage.

Zwiers (Vries)
28-12-2020

klantvriendelijk.

J.Jonkman Braat
28-12-2020

Alles afspraken worden keurig nagekomen. Geen klachten.

Johan Logtenberg (Zuidwolde Dr. )
28-12-2020

Goede service, klantvriendelijk en meedenken met de klant.

Machiel Drenth
28-12-2020

Het personeel is zeer vriendelijk. Ze hebben al mijn vragen zorgvuldig beantwoordt en namen hiervoor de goed de tijd. Hierdoor had ik niet idee kreeg dat ik meteen een beslissing moet maken om nu te kopen. De aflevering vond ik ook heel prettig, de functies van de auto werden goed duidelijk uitgelegd.

M. Hartmann
28-12-2020

Prettige ontvangst, rustige wachtplek, zonodig leenfiets/auto, correcte afhandeling.

michel hoekstra (elp)
21-12-2020

Een garage die zich aan afspraken houdt, tijden, reparatie's volledig aan mijn wensen voldoet.

Dhr. H.Gebben (Emmen)
18-12-2020

Klantvriendelijkheid, afspraak op tijd, tijdsduur onderhoud zoals afgesproken, verkoopmedewerker kent ons.

Bennie Wubbels (Coevorden)
17-12-2020

Ik ben helemaal tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en heb geen verdere op of aanmerkingen.

Mevr. Ruiters (Musselkanaal)
17-12-2020

Prima garage, goed geholpen, duidelijke prijs vooraf.

Bert (Nooitgedacht)
16-12-2020

Plezierige ontvangst bij de receptie. Personeel is vriendelijk en ter zake kundig. Wachtruimte is ruim van opzet en bied de mogelijk op een rustige manier te wachten onder het genot van een kopje koffie. Kortom een top dealer met uitermate goed personeel.

theo stroosnijder (westerbork)
16-12-2020

Prima zaak.

B Schurmann (Emmen)
16-12-2020

Zeer goede service en vriendelijke mensen.

Roald Dijkstra
16-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.