9,2
1.899 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.899 beoordelingen - Powered by TNS

Een erg vriendelijk ontvangst. Ook de benadering geeft je als klant een speciaal gevoel. Je wordt erg persoonlijk behandeld.

P. Verboom (Emmen)
05-03-2020

Ik heb als klant ervaren dat ik centraal stond bij deze dealer. Dealer heeft tijdens het aankoopproces alles duidelijk toegelicht. Ook qua inruilwaarde vorige auto zijn wij tevreden over. De verkoper deed zijn best om een inruilwaarde te kunnen geven die reëel was. En er werd actief meegedacht over het vlot kunnen afleveren van de auto.

Wouter (Assen)
05-03-2020

betrouwbaar, punctueel. deskundig communicatief

Geert de Vries (Tweede Exloermond)
03-03-2020

Vriendelijk capabel team, goede informatie, prima service. Prettig in het contact.

Neeltje Mocking (Exloo)
28-02-2020

Ben al meer dan 20 jaar klant.

Andries Mensen (Hoogeveen)
26-02-2020

onze Toyota kreeg een grote beurt, de banden waren achter echter versleten maar omdat dit nog voor de grote beurt heeft plaatsgevonden is de afgekeurde band gratis vervangen en de andere voor 50% kortingverder vriendelijke personeel, keurige garage en uitstekende service

Martin Burgers (Apeldoorn)
26-02-2020

Klantvriendelijkheid, correcte behandeling en afhandeling.Super tevreden !

Geert Moed (Emmen)
26-02-2020

Wij zijn er nu al decennia lang klant en het bevalt ons nog steeds erg goed. Er wordt goed met ons meegedacht en men komt ook daadwerkelijk na wat er is beloofd. We krijgen altijd goede adviezen als er een probleem is. Verder is men altijd correct en klantvriendelijk. Toyota Auto Lunenborg B.V. is een zeer betrouwbaar bedrijf.

Wijnhold Smit (Schoonoord)
26-02-2020

Al jaren klant dus wij zijn zeer tevreden

Annie en john osseforth (Slagharen)
21-02-2020

Service is tot dusver goed, koffie stond altijd klaar, werken volgens afspraak en zijn deze nagekomen.

L.Bruinenberg (Hoogeveen)
21-02-2020

Keurige toonzaal, keurge tolletten en de koffie staat altijd klaar.

A.J.M.Lassche (Zuidwolde )
19-02-2020

Vanwege de service, prijsbepaling, technische vaardigheid en behulpzaam personeel

M van Kuiken (Hoogeveen)
19-02-2020

Goed en vriendelijk geholpen door de verkoper.

Geert siebring (Assen)
19-02-2020

Voor mij een heel betrouwbare Garage! TOP!

Wim Lekatompessy (Assen)
12-02-2020

Vaste klant

ABL De Smet (Hoogeveen)
12-02-2020

Vriendelijk te woord gestaan. Snel en netjes geholpen. Duidelijke antwoorden en toelichting op onze vragen en wensen.

Kees & Esther (Smilde)
12-02-2020

Vriendelijke personeel en goede service.

S. Van Guldener (Assen )
07-02-2020

Zeer prettige dealer waar veel mensen met kwaliteit werken. Zeker ook de buitendienst is zeer kundig qua kennis, ervaring en begeleiding. Een dikke 10

Mevr D Hulshof (Stadskanaal )
07-02-2020

Goede contacten,overleg met monteur die in mijn woonplaats woont om mijn auto op te halen en weer terug te brengen.

G.A.van den Berg.
05-02-2020

Goede service, klantvriendelijke medewerkers. Mooie showroom en receptie.

Willem Hoorens vd Berg (Assen)
29-01-2020

Vriendelijke mensen, duidelijk in uitleg en bereid om de tijd te nemen en te luisteren naar de opmerkingen van de klant, en wat het belangrijkste is, te luisteren zonder een oordeel te vellen, en uit te zoeken of er een oplossing is zonder te zeggen, ja dat hoort bij de auto.

R. Sieders (Hoogeveen)
29-01-2020

Goede prijs/kwaliteitverhouding.Servicegericht.Betrouwbaar.Vriendelijk

Wilko Brand
29-01-2020

Prima tussendoor geholpen.Ik had geen afspraak van te vorenHet eufel aan de auto direct terwijl ik kon wachten opgelost!

Suze van der Molen (Buinen)
29-01-2020

Vriendelijk en prettig personeel! Vakkundig en prima onderhoud van de auto!

Geert Kiers
29-01-2020

100% tevreden over garage Gorter in Assen.Prettig personeel, goede service, houden zich aan afspraken en denken mee. Medewerker van de receptie, werkplaats en verkoop zijn ter zake kundig, eerlijk, vriendelijk en altijd bereid om even ergens mee te helpen. We hebben nog nooit een auto gehad die zo voordelig in onderhoud was als de Toyota. Prijzen van beurten zijn van te voren bekend en vallen nooit tegen. Als er iets bijkomt dan bellen ze van te voren.

M.Looman
24-01-2020

Omdat ik atiid goed geholpen word

Berende brouwer
24-01-2020

Goed voorgelicht omdat P lease ook nieuw voor ons was .Heel vriendelijk. Jaren voor ons een heel goed bedrijf

A. Zevenberg (Nieuw- Amsterdam)
24-01-2020

Prettige mensen en afspraken goed afgehandeld .

A.J.Berends (Stadskanaal)
22-01-2020

vriendelijk komen afspraken na

j.jonkman
22-01-2020

bij de onderhoudsbeurt is iets vergeten en dat had ik bij de balie met het geven van de sleutel wel gezegd. En maanden eerder had ik het afgesproken met iemand van de balie, en die zei toen, "dat kan het beste met de volgende onderhoudsbeurt.

H. Strijker (Hoogeveen)
17-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.