Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.786 beoordelingen - Powered by TNS

Alles prima.

a. van Hoff (Hoogeveen)
03-10-2019

Bij Toyota Ruyne word je op een prettige manier geholpen. Ze weten wie je bent, kennen je letterlijk bij naam, denken mee, etc. Kortom, een vertrouwd adres waar ik nog graag jaren kom voor het onderhoud van onze beide Toyota’s.

Philip Bosscher (Zuidwolde)
03-10-2019

Vriendelijk, duidelijk en informatief.

Andries Miedema (Bovensmilde)
03-10-2019

Tevreden over de afhandeling en prijs.

Dhr.P. Jansma (Assen)
26-09-2019

Zeer behulpzaam en begrip voor wensen van de klant alsook dat er zoveel mogelijk gehoor wordt gegeven aan wensen van de klant. Stipt en correct en zeer vriendelijk handelen van de receptie jegens de klant.

Dhr. van Kleef (Assen)
26-09-2019

Ik ben er al jaren klant.

G.J.Ellens (Assen)
26-09-2019

Goede service ,klantvriendelijk,fijne wacht/zit ruimte, goede koffie!

IYL Manikus
26-09-2019

Mijn ervaring met deze garage is zeer goed, gedurende al meer dan 15 jaar. Persoonlijke behandeling is zeer correct, persoonlijk en vriendelijk. Zeer flexibel om aan alle wensen tegemoet te komen.

Marijke Heusens (Vledder)
26-09-2019

Toyota Lunenborg vertelt het hele verhaal duidelijk en zonder poespas. Je krijgt echt het gevoel dat men blij is een Toyota te kunnen verkopen. Natuurlijk ook omdat de schoorsteen moet branden, maar ik krijg ook zeker het gevoel dat men trots is op het merk en dat men het belangrijk vindt dat de klant tevreden de deur uit loopt.

Henk Kiel (Emmen)
26-09-2019

Nette garage vriendelijk personeel, goede uitstraling.

A. Scholtens (Hoogeveen)
26-09-2019

Deze garage is deskundig, vriendelijk, duidelijk, ze denken oprecht mee met de klant! Gewoon een Top garage!

Marjan Muis (Assen )
24-09-2019

Ben wel positief, bij de werkplaats zijn ze altijd erg vriendelijk.

GJ (Assen)
24-09-2019

Snelle service, gemaakte prijsafspraak klopt. Vriendelijke medewerkers. Auto rijdt weer als een zonnetje.

Marleen Malipaart (Assen)
24-09-2019

Altijd correct behandeld nooit problemen.

Roelie Tichelaar Dekker (Hoogeveen.)
24-09-2019

Deskundig, aardige mensen, klantvriendelijk, men laat je mee kijken in de werkplaats vind ik altijd bijzonder, mooie toonzaal ook hier rustig rondkijken.

Dhr. Jan van Ingen (Hoogeveen)
24-09-2019

service, vlotte afhandeling, lekkere koffie.....

mevr Pool (Hoogeveen)
24-09-2019

Nette mensen super goeie garage

Jh spiegelaar (Nieuw-Amsterdam )
24-09-2019

Zowel de medewerkers aan de receptie als de werkplaats zijn vriendelijk en behulpzaam. (Mijn navigatiesysteem werd geüpdatet en daarover had ik een vraag) De beurt werd zoals altijd goed uitgevoerd

P. Zwaans (Assen )
24-09-2019

Correcte behandeling. Duidelijke afspraken. Goed onderhoud.

J. Levinga (Emmen)
20-09-2019

Deze dealer is zeer vriendelijk en correct. Heel prettig geholpen. Aanrader!

Gea van der Veen
20-09-2019

Ik vind de medewerkers van Auto Ruyne vakkundig,vriendelijk en professioneel, prettig om zaken mee te doen.

Theo de Boer (Hoogeveen)
20-09-2019

Men neemt bij Gorter de tijd voor je, de verkoper denkt met je mee, je voelt je kind aan huis: het voelt vertrouwd.

mevr. M A van den brand albers (assen)
20-09-2019

Zeer klantvriendelijk, informatief en meedenkend.

Dave Krom (Emmen)
20-09-2019

prettige garage vlotte medewerkers goede service en deskundig personeel

Kees Boer (Hooghalen)
06-09-2019

Zijn zeer tevreden

Dhr.R.J.Thijs (Assen)
06-09-2019

Keurig en vriendelijk .niets te wensen .

Henk van Toor (Hoogeveen)
06-09-2019

goede communicatie en wachtruimte.

Dhr. B. van Ommen (Wijster)
06-09-2019

Uiterst bekwaam personeel en zeer vriendelijk

Ina Garama (Assen)
30-08-2019

Wij zijn al 30 jaar klant bij deze garage en naar volle tevredenheid.

Dhr. Bakker (Hoogeveen)
30-08-2019

De totale inrichting van het pand;de vriendelijkheid personeel;de complete out-fit/kleding van het merk.Als noodgedwongen een bezoek moet worden gebracht,dan nooit met een bezwaard gevoel.

dhr rw hardon (emmen)
30-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.