9,2
1.953 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.953 beoordelingen - Powered by TNS

Altijd zeer attent, alles volgens de afspraak.

E Luning (Westerbork)
02-06-2020

Ben al jaren klant en altijd zeer content. Prima service, men kent de klanten. Altijd vriendelijk en een praatje. Goed advies bij vragen. Showroom en werkplaats netjes.

B. van den Boogaard (Assen)
29-05-2020

Prima service. Vriendelijk en klantgericht personeel.

Meindert (Assen)
29-05-2020

Dit is gewoon een no nonsens garage met correcte en vriendelijke medewerkers en men komt de gemaakte afspraken gewoon na.

Bert Kikkert (Hoogeveen)
29-05-2020

Prima bedrijf en personeel.

Annie Middel (Meppel)
29-05-2020

Vakmensen.

Gerda Hulzebosch (Beilen)
29-05-2020

Goede service en communicatie. Meedenkend en als er nog vragen zijn is het geen probleem om nog eens terug te komen.

Y Jager
28-05-2020

Goede service en onderhoud tegen concurrerend tarief.

Dhr. Miedema (Leek)
28-05-2020

Prima autobedrijf met goed verzorgde showroom en werkplaats. Je voelt je welkom en wordt prima behandeld.

Roel de Jonge (coevorden)
28-05-2020

We zijn zeer tevreden.

Dhr. Folmer H Dallinga (Sellingen)
25-05-2020

Kom al jaren met mijn auto voor de apk. Zijn zo nu en dan wel kleine dingetjes geweest waar ik niet uit kwam. Contact gehad met Gorter Assen, vriendelijke service, meedenkende mensen. En heb een aantal keer een mooie verrassing gehad, de kosten bleken goedkoper te zijn dan eerder vermeld.

Rick van der Veen (Roden)
21-05-2020

Ik ben heel tevreden! De auto was veel sneller klaar dan verwacht, waardoor ik minder lang hoefde te wachten. In de tussentijd kreeg ik een mooie leenauto mee. Ik kom hier zeker terug.

Laura (Groningen)
21-05-2020

Iedereen is heel vriendelijk, bekwaam, eerlijk. Fijne sfeer!

Iris Greveling (Coevorden)
21-05-2020

Toyota mag trots zijn op deze uitstekende dealer. Ik ken er meer en deze doet mee voor de beste rangschikking.

Hardeman (Beilen)
21-05-2020

Nette zaak waar je van op aan kunt.

H.van Aalderen (Hoogeveen)
21-05-2020

Ben zeer tevreden over dit bedrijf, ze houden zich goed aan afspraken.

Jaap Broerse (Hoogeveen)
21-05-2020

Altijd vriendelijk en open voor een gesprek. En alle tijd.

J Hogeveen (Nieuw Amsterdam )
21-05-2020

Prima garagebedrijf! Kom er al jaren.

Tine Smeenk (Emmen )
21-05-2020

Betrouwbaar adres en geen fratsen.

B. Brandsen
21-05-2020

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, zijn vriendelijk en het zijn vaklui.

G.S. van der Veen (Valthermond)
21-05-2020

Word altijd goed geholpen en klantvriendelijkheid.

R hemel (Emmen)
21-05-2020

Ze doen wat ze kunnen!

Herman & Jaquelien (Emmer-Compascuum)
21-05-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers, komen afspraken na, goede uitstraling gebouw.

Dhr. L. Algra (Emmen)
21-05-2020

Goede service en vlot verlopen.

Geert Eding (Tweede Exloermond )
15-05-2020

Ik ben zeer tevreden over het onderhoud bij auto Gorter Assen. Eerlijk, betrouwbaar, prijs kwaliteit is goed!

Henri
14-05-2020

Vanwege de goede service, maar ook de betrokkenheid van het personeel, met mij en eerder ook met mijn overleden vrouw. Vooral dit laatste heeft mij/ons goed gedaan en daarom ben ik zeer tevreden.

Dirk de Bie (Emmen)
14-05-2020

Stipt, aardig personeel, kundig, snel, houden je op de hoogte wat er gebeurt en is gedaan met de auto. Behulpzaam.

Schnieders
06-05-2020

Zoals altijd een zeer goede dienstverlening, ga hier al jaren heen voor het onderhoud van mijn Toyota.

Bos (Assen)
04-05-2020

Vriendelijk, denken mee, goede service. Niet de goedkoopste, maar wel duidelijk en no-nonsense.

C.Klomp (Hoogeveen)
29-04-2020

Ze zijn deze beoordeling waard.

Wijte Bennink (Exloo)
23-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.