9,2
1.953 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.953 beoordelingen - Powered by TNS

Geweldige klantenservice!!

Dhr. Elenbaas (Hoogeveen)
12-08-2020

Toyota Gorter is een hele goede garage, prima behandeling en goede monteurs, zeer tevreden.

Piet de jong (Assen )
06-08-2020

Professionele dealer met vriendelijk personeel.

Rogier Koel
05-08-2020

Prima bedrijf met prima personeel.

Henk van der Zijden (Assen)
03-08-2020

Vriendelijk kundig personeel. Je voelt je welkom en wordt altijd goed geholpen!

Ria van Goor (Bovensmilde)
03-08-2020

Prima ontvangen, prima volk, koffie of thee en ook de complimenten aan de ophaaldienst van mijn auto.

middelkamp joop (nijverdal)
03-08-2020

Een bezoek aan lunenborg is nooit een teleurstelling!!

R.Schonewille (Emmen)
03-08-2020

Een hele fijne en gemoedelijke garage met passie voor hun werk een dikke pluim voor alle medewerkers.

Tjipke Schrik (Stadskanaal)
03-08-2020

Klantvriendelijkheid en service zijn heel goed. Een garage waar je graag heen wilt gaan.

Gerard Springer (Eelde)
31-07-2020

Er wordt altijd naar je geluisterd en je wordt correct en eerlijk behandeld. Je weet van tevoren waar je aan toe bent.

G. Fekkes (Assen)
31-07-2020

Vriendelijke en goede service, duidelijke en vlotte informatieverstrekking m.b.t. onderhoud en kosten.

Dhr. M. Cremer
31-07-2020

Prettige sfeer, goede informatie en geweldige service!

Dhr. A. van Dijk (Hoogeveen)
31-07-2020

Goede services ontvangen.

Egbert Koopmans (Emmen)
31-07-2020

Omdat een 8 een mooi cijfer is. Service is goed, kundigheid en vakbekwaamheid zijn uitstekend.

C.Gerrits (Emmen )
31-07-2020

Vriendelijk, correct en deskundig.

Anne Wolting (Gees)
30-07-2020

Prettige dealer met vriendelijk personeel. Goede communicatie en prima uitleg over de mogelijkheden.We zijn zeer tevreden met de afhandeling van de aankoop van onze nieuwe auto.

B. De Vries (Ried)
23-07-2020

Vriendelijke mensen, correcte afhandeling.

Mieke UW
09-07-2020

Vriendelijke mensen, correcte afhandeling.

Mieke UW
09-07-2020

Zeer tevreden.

henk jagt
18-06-2020

Altijd hulpvaardig en denken met de klant mee.

Roland Bakker (Assen)
17-06-2020

Klantvriendelijk, servicegericht.

A van Dartel (Hollandscheveld )
17-06-2020

Fijne garage met vriendelijk, vakkundig personeel.

Jaco Bergenhenegouwen (Exloo)
17-06-2020

Professionele dealer met aandacht voor de klant.

Rob Doesburg (Drijber)
12-06-2020

Omdat ze klantvriendelijk zijn en luisteren naar de klant.

H.Schokker (Valthermond)
08-06-2020

Correcte (be) en (af)-handeling van problemen of wensen.

Age Spaan (Hoogeveen)
05-06-2020

Onderhoud altijd in orde, prettige benadering en prima service.

Mevr. G.G. van Ittersum
04-06-2020

Prima service, fijn contact, duidelijke voorwaarden en prijzen.

J.Gigengack
03-06-2020

Fijne garage, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam.

G vd Kaap (Assen)
03-06-2020

Zeer tevreden.

H.I. Portier
03-06-2020

Ondanks dat ik de ruitensproeiervloeistof net voor het brengen tot de rand had bijgevuld stond er een liter op de factuur. Had ik niet eerder goede ervaringen met Ruyne dan had ik één ster gegeven.

Reinier Logcher
03-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.