9,2
2.143 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.143 beoordelingen - Powered by TNS

Mijn Corolla doet het altijd als ik op weg wil, dankzij goed onderhoud. Daarbij vriendelijk personeel en nog minder belangrijk goede koffie.

Hans van der Linde
27-05-2021

Ontvangst, sfeer, afbehandeling correct, deze keer gehaald en gebracht. Niets dan lof.

Age Spaan (Hoogeveen)
25-05-2021

Mijn eerste kennismaking en ervaringen zijn heel positief met auto Gorter. Bij het maken van de afspraak voor een uitgebreide servicebeurt en vervanging van enkele onderdelen werd direct meegedacht. Binnen een uur na het brengen van mijn oude, maar wel betrouwbare Toyota ontving ik een accurate analyse van de te verrichtten vervangingen met volledige kostenindicatie. Auto was aan het eind van die dag geheel klaar en brandschoon. Prima gedaan in alle aspecten.

Jasper Stimm (Appelscha)
21-05-2021

Ik ben zeer prettig geholpen bij Gorter. Ook op vragen zeer goed gereageerd.

dhr. H.J. van Balen (Muntendam)
21-05-2021

Klantvriendelijk en goede kwaliteit.

W.A. Freeke (Emmen)
21-05-2021

Altijd alles volgens afspraak.

e luning (Westerbork)
19-05-2021

Klantvriendelijke, vakkundige medewerkers.

Roel de Jonge (coevorden)
19-05-2021

Goede benadering van de klant. Prima service. Vrouwvriendelijk. Komen gemaakte afspraken na. Goede uitstraling op perfecte locatie. Pluim alom. Goed gemotiveerde monteurs en vakmensen.

Jan Huizing (Emmen)
19-05-2021

Vriendelijk en correct.

D van der Teems (Nieuw Buinen )
19-05-2021

Ik werd thuis opgehaald door de verkoper en hij was heel klantvriendelijk. Ik voelde me gelijk bij hem thuis en hij heeft mij goed geïnformeerd en heeft een proefrit gemaakt, daardoor voel ik me zekerder van de auto.

José Stout (Assen)
19-05-2021

Uitstekende prima dealer.

J. Hoekzema (Assen)
14-05-2021

Goede info en deskundige medewerkers.

Riske Brood (Assen)
12-05-2021

Goed geholpen.

A.h.kuiper (Grolloo)
12-05-2021

Zeer tevreden over alles.

Claudia van den Berg (Hollandscheveld )
12-05-2021

Zeer tevreden.

Htap (Hoogeveen )
12-05-2021

Klantvriendelijk bedrijf.

Mw. A.R.Smeenk (Emmen )
12-05-2021

Zeer vriendelijk personeel en goede service.

Harrie Doedens (Vlagtwedde)
12-05-2021

Altijd vriendelijk en eerlijk behandeld.

Maaike Dotinga
12-05-2021

Goede service en contact met de servicebalie.

Wim de Brabander (Emmen)
12-05-2021

Laagdrempelig, klantvriendelijk, altijd welkom, goede uitleg.

Sonja Johannes (Hoogeveen)
03-05-2021

Ze zorgen voor duidelijkheid en goed overleg. Zeggen waar het op staat.

Melanie Scheven (Ter Apel)
30-04-2021

10: ook al zou je niet in staat zijn de auto zelf voor een beurt aan te bieden dan wordt dit vanuit het bedrijf zelf perfect geregeld zonder voorwaarden.

G. Haveman (Paterswolde)
28-04-2021

Prima garage. Goed serviceniveau en vriendelijke- en hulpvaardige medewerkers.

Rob Doesburg (Drijber)
28-04-2021

Altijd tevreden.

R hemel (Emmen)
28-04-2021

Vriendelijk en deskundig personeel.

Albert (Veenoord)
28-04-2021

Goede klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering.

J.H. van de Vegte (Nei-Roon)
22-04-2021

Goede service en klantvriendelijk. Al jaren een trouwe klant uit Assen.

J. Bos (Assen)
22-04-2021

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

De Weerd (Hgv)
22-04-2021

Goede service.

Hans baron (Emmen)
21-04-2021

Betrouwbaar.

P.H.Hoving (Coevorden)
16-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.