9,2
2.085 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.085 beoordelingen - Powered by TNS

Hele goede garage. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Gemoedelijke sfeer.

Henk Beins
05-03-2021

Showroom kan wat meer aangekleed worden, maar voldoet.

G. Fekkes (Assen)
05-03-2021

Zeer goede service! Auto werd zelfs thuis afgeleverd. Dit is al onze tweede auto met private lease bij autobedrijf Ruyne. Dat zegt waarschijnlijk genoeg over onze mate van tevredenheid!

Angela Altena (Lutten)
05-03-2021

Uitstekende service.

Henk (Assen)
04-03-2021

Wij zijn helemaal tevreden over de auto en de service.

Jeroen Gigengack (Schoonloo)
04-03-2021

Prettige garage, nog nooit voor onverwachte situaties gestaan.

jan nieborg (eelde)
04-03-2021

Het zijn vriendelijke mensen en nemen altijd de tijd voor ons.

T.kleine, span (Nieuw-balinge )
04-03-2021

omdat het zeer slecht weer was (snow en ice) + code geel en de corona regels hebben ze de auto bij mij thuis afgeleverd. Prima service.

Peter T.A. Rowlands (Zandpol)
04-03-2021

Goede garage.

Sana (Assen)
25-02-2021

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Puck Benjamins
25-02-2021

Ben tevreden over de afhandeling.

Mevr. Hoogland (Emmen)
25-02-2021

Vriendelijk, behulpzaam, netjes.

RH Deuten (Emmen )
25-02-2021

Klantvriendelijkheid, correcte behandeling, zeer tevreden.

Geert Moed (Emmen)
25-02-2021

Ik kom hier al decennia lang, altijd naar mijn (nog steeds) volle tevredenheid. Ik heb nooit klachten en zou er daarom ook niet eens over denken om ergens anders naar toe te gaan. Men is hier klantvriendelijk, betrouwbaar en het bedrijf biedt altijd superieure kwaliteit!

Wijnhold Smit (Schoonoord)
25-02-2021

Ze zijn zeer klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Omdanks de corona regels. Blijven ze hetzelfde, net zo vriendelijk en hulpvaardig. Je hoeft maar te vragen en ze helpen je gelijk. Natuurlijk nemen ze de regels in acht.

Mevr. Boers (Gasselte)
22-02-2021

Vriendelijk, duidelijk, staan klaar om vragen te beantwoorden.

Rob Gerth (Emmen)
22-02-2021

Het is de beste dealer die ik ooit gehad heb, met zeer vriendelijk en uitmuntend deskundig personeel.

Fam Tonnis Leeuwis (Nieuwe Pekela)
22-02-2021

De problemen werden niet alleen vriendelijk ontvangen, mijn auto werd zelfs zonder gedoe opgehaald aangezien deze niet wou starten. De reparatie werd uitgevoerd en men keek zelfs verder. Een lekkage, waar ik al langer last van had, werd opgelost en mijn auto werd zelfs netjes uitgedroogd en zelfs schoongemaakt. Dit laatste was vast een enorme klus aangezien hij vreselijk smerig was. Al met al heb ik misschien meer betaald dan verwacht, maar alles werd zo uitermate goed uitgevoerd dat ik voor mijn gevoel zelfs in een hele nieuwe auto rond rij. Nogmaals mijn dank voor een geweldige ervaring en een prachtige service!

Noor (Emmen )
22-02-2021

Tevreden.

roel siepel (bovensmilde )
19-02-2021

Plezierige behandeling. Correcte afspraken. Klantvriendelijk.

Fam.Venekamp (Schoonloo.)
11-02-2021

Ontvangt correct. Kopje koffie geserveerd gekregen. Showroom ziet er keurig uit. Kreeg prachtige leenauto mee. En een extra te vervangen onderdeel, werd eerst telefonisch overlegd.

Mevr. H.R.Metselaar-Bloemberg
11-02-2021

Afspraak, tijd, kosten opgave, overleg over een vervolghandeling, prima in orde.

W.Hulsebos (Ruinen)
11-02-2021

Goede service en kwaliteit van het werk. Altijd wéér goed om bij hun de auto in goede handen achter te laten. Top werknemers en nog betere service. Uitermate vriendelijke mensen daar en gaat er al eens iets mis, lossen ze dat gewoon op zonder morren. Een plezier om van Haren naar Emmen te rijden. Heen en terug samen 100 km. Meer dan de moeite waard!

Henk en Greetje (Haren)
11-02-2021

Goede service. Zeer tevreden over het uitgevoerde onderhoud.

Dhr. Nieuwenhuis
04-02-2021

Prima service.

Theo R (Assen)
04-02-2021

Zeer goed geholpen altijd. En altijd bereid om iets extra te doen.

Geert Bults (Emlichheim Duitsland)
04-02-2021

Een modern en eigentijds autobedrijf qua uitstraling en inrichting. Het ging in dit geval om een APK keuring in combinatie met een kleine beurt.Tijdens het wachten verwend met een vers gezet kopje koffie en een krantje, het kan erger. De sfeer is moeilijk weer te geven door de Corona maatregelen was de hele showroom gesloten en afgezet met tape, zeer onwerkelijk natuurlijk, persoonlijk zou ik wat meer aandacht besteden aan de huiselijkheid tijdens het wachten, het ziet er nu allemaal erg zakelijk uit, als dat juist de bedoeling is, dan is er verder niets te klagen dus.

Dhr R Hoornstra (Hoogeveen)
02-02-2021

Top service en vriendelijk.

JG (Assen)
29-01-2021

Het is een heel klantvriendelijk berdrijf. Ze komen hun afspraken goed na .

O. de Vries (Hoogeveen)
29-01-2021

Betrouwbaar en correct bedrijf dat meedenkt met haar klanten.

J.H. van Wijk (Beilen)
29-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.