9,2
1.899 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.899 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben zeer tevreden over het onderhoud bij auto Gorter Assen. Eerlijk, betrouwbaar, prijs kwaliteit is goed!

Henri
14-05-2020

Vanwege de goede service, maar ook de betrokkenheid van het personeel, met mij en eerder ook met mijn overleden vrouw. Vooral dit laatste heeft mij/ons goed gedaan en daarom ben ik zeer tevreden.

Dirk de Bie (Emmen)
14-05-2020

Stipt, aardig personeel, kundig, snel, houden je op de hoogte wat er gebeurt en is gedaan met de auto. Behulpzaam.

Schnieders
06-05-2020

Zoals altijd een zeer goede dienstverlening, ga hier al jaren heen voor het onderhoud van mijn Toyota.

Bos (Assen)
04-05-2020

Vriendelijk, denken mee, goede service. Niet de goedkoopste, maar wel duidelijk en no-nonsense.

C.Klomp (Hoogeveen)
29-04-2020

Ze zijn deze beoordeling waard.

Wijte Bennink (Exloo)
23-04-2020

De verkoper van Gorter is klantvriendelijk en klantgericht, luistert goed, komt afspraken na en zorgt bij de levering van de auto voor een onthullingseffect, nog niet eerder meegemaakt.

Ruud Bennink (Assen)
23-04-2020

Goede service/komt afspraken na.

jan docter (rolde)
23-04-2020

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Jandouwe joustra (Bovensmilde)
17-04-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede informatie en prijsopgave over de uit te voeren werkzaamheden. Prettige wachtruimte.

Theo Schneiders (Zuidlaren)
17-04-2020

Zeer klantvriendelijke, duidelijke afspraken en een goede service.

Roald Dijkstra (Appelscha )
17-04-2020

Personeel denkt mee in belang van de klant. Het personeel is Vriendelijk en geeft deskundig advies. De klant krijgt goede nuttige informatie voor wat betreft de uit te voeren werkzaamheden.

Adri van Toren (Hoogeveen)
17-04-2020

Goeie ervaring in het verleden gehad.

piet huigen (klazienaveen)
17-04-2020

Prettige mensen.

Hans Kuiperij
17-04-2020

Prima afhandeling van mijn service beurt/onderhoud. Klant vriendelijk.

B Bols (Hoogeveen)
26-03-2020

Keurig nette garage, vriendelijk personeel dat netjes volgens afspraak werkt.

René ring (Hoogeveen )
26-03-2020

Altijd netjes geholpen.

Ingrid Post (Emmen)
26-03-2020

Ben zeer tevreden over de service. Je wordt vakkundig geholpen en de medewerkers zijn zeer capabel en zeer vriendelijk en meedenkend.

Inge Drijfhout
26-03-2020

Prettige sfeer, deskundig personeel, zeer goede service, empathisch vermogen, meedenken.

Cor Rondhout (Hoogeveen)
26-03-2020

Nooit problemen met de auto gehad en ben al 13 jaar klant.

jan nieborg (eelde)
19-03-2020

Goede service zonder poespas en duidelijke info.

Paul van Tillo (Valthe)
19-03-2020

Klantvriendelijk, goede service en een enthousiast team!

Tom Houtman
13-03-2020

Auto Gorter is een vakkundige en betrouwbare dealer, die met je meedenkt.

H.Viellevoye (Assen)
13-03-2020

Goed geholpen vervangend vervoer stond klaar. Berichtje dat auto weer klaar was. Tevreden klant.

Mevr. Hoogland (Emmen)
13-03-2020

Erg prettige ontvangst, zeer goede ontvangst ruimte, koffie/lectuur.

Harry J. Warners (Rolde)
05-03-2020

Vriendelijk personeel en goede service. Betrouwbaar zoals Toyota zelf.

Eduard Prud'homme de Lodder (Assen)
05-03-2020

Wij zijn zeer tevreden over de service van auto lunenborg. Open en eerlijke verkoop, vriendelijk medewerkers bij de werkplaatsreceptie die nog luisteren naar de klant en ons inziens vakkundige medewerkers in de werkplaats die met zorg omgaan met onze auto's. Dit in combinatie met de lage onderhoudskosten van onze Toyota , maakt dat wij in de toekomst niets anders willen dan Toyota lunenborg.

Erwin Hebels ,Loonbedrijf greenpride VOF (Emmen)
05-03-2020

Ben zeer tevreden over Lunenborg,

Peters
05-03-2020

Een zeer betrouwbare en uiterst klantvriendelijke behandeling.

D. M. de Graaf (Emmen)
05-03-2020

Nogmaals: klantvriendelijk en betrouwbaar. Komen hun afspraken na en wijzen - indien noodzakelijk - op eventuele gebreken aan de auto en dus extra meerkosten.

Henk Hofman (Emmen)
05-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.