9,2
2.225 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Auto Drenthe Groep

Toyota Lunenborg, Gorter en Ruyne

Alle drie bedrijven zijn al sinds jaar en dag een begrip in de regio en vertegenwoordigen al meer dan 50 jaar het merk Toyota in heel Drenthe. Onze visie is om het meest aanbevolen en meest klantvriendelijke autobedrijf te zijn in de regio door de verwachting van u als klant te overtreffen. Onze kernwaarden zijn: klantgericht, eerlijk, vooruitstrevend, kwaliteit, open en altijd streven naar beter. De kleinschaligheid van de bedrijven en de betrokkenheid, vrijheid en zelfstandigheid van de medewerkers dragen positief bij aan het realiseren van deze visie. Door onze persoonlijke benadering voelt u zich snel thuis. De koffie staat voor u klaar, of u nu komt voor onderhoud, aanschaf of een gezellig praatje.

Onze kennis over het innovatieve, waardevolle merk Toyota delen wij graag met u. Wij zijn het aanspreekpunt voor de regio Hoogeveen, Assen, Emmen, Ruinen, Zuidwolde DR, Middenveld, Coevorden, Vries, Annen, Gieten, Norg en Zuidlaren, Klazienaveen, Exloo, Valthe, Erica, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Sleen, Noord-Sleen, Schoonoord, Klijndijk, Odoorn, Weerdinge, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-ompascuum, Zwartemeer, Westerbork, Hijken, Smilde, Pesse, Dwingeloo, Wijster, Drijber, Beilen en Weiteveen voor nieuwe Toyota ’s, gebruikte auto’s, financiering, operational lease, financial lease, private lease, onderhoud, onderdelen, airco, banden, schade etc. Kortom, alles voor uw Toyota onder een dak.

Waarom kiezen voor Toyota Lunenborg, Gorter en Ruyne
  1. Het draait bij ons om mensen. We zijn een familiebedrijf en weten maar al te goed dat onze klanten en onze medewerkers het succes bepalen van onze bedrijven.
  2. Door de kleinschaligheid van de bedrijven en de betrokkenheid, vrijheid en zelfstandigheid van de medewerkers zit u altijd met de juiste persoon aan tafel.
  3. Door onze krachten te bundelen bieden we u een breder aanbod, kunnen we u sneller van dienst zijn en hebben we gunstige condities door inkoopvoordeel
  4. We streven altijd naar beter wat ertoe leidt dat we mee gaan met ontwikkelingen en daardoor ook uw partner blijven in de toekomst