9,2
2.207 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.207 beoordelingen

Zeer tevreden Snelle en accurate service, Vriendelijk personeel, Duidelijke afspraken en uitleg.

A. ter Haar
08-09-2022

Wederom goed en snel geholpen Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel

M. Arends
01-09-2022

Top service Zeer vriendelijk en vooral kundig personeel. Er wordt met mij meegedacht en naar een voor mij goede oplossing gezocht. Top service Gorter!!!

Yvonne
01-09-2022

Klantvriendelijkheid service super goed.. Wij zijn blij met de nieuwe toyota chr de klantvriendelijkheid goede service tekst en uitleg uitstekend ik zal vrienden kennissen adviseren om naar toyota lunenborg bv te gaan in Emmen voor een nieuwe voertuig te kopen of een occasion je voelt je thuis en op je gemak bij lunenborg bv emmen ik zeg ga zo door een hele dikke pluim ??????

A. Tabak
26-08-2022

EEN WOLF IN SCHAAPSKLEDING Deze TOYOTA AYGO X is ten opzichte van het vorige model een volledig andere auto met vele instelmogelijkheden en een ontwerp waarmee men zich veilig op de weg kan begeven, tevens de nodige elektronica die het veiligheidssysteem volledig ondersteunt.

F.B. Speelman
25-08-2022

Leo Hartog
18-08-2022

Service en?? Ik ben erg tevreden en blij , de auto moest een onderhoudsbeurt en daarna een aanpassing die vervangen moest worden. Auto werd door de dealer opgehaald na servicebeurt door gebracht naar de ombouwer voor de aanpassing en werd na dat deze klaar was weer door de dealer terug gebracht. Werd heel erg gewaardeerd.

Toyota eigenaar
05-08-2022

nieuwe auto kopen alles netjes afgehandeld en uitgelegd

J. v d Meer
28-07-2022

Zeer attent Zeer attent geholpen toen ik door omstandigheden zelf niet kon rijden.

S.R. de Jong
23-07-2022

Service weer goed, ben zeer tevreden over het bedrijf en zijn werknemers

W.E.H. B
21-07-2022

F.S. D
20-07-2022

Rij sinds Augustus 2021 een Occasion Plus C-HR Hybride, tot grote tevredenheid. Voel me erg prettig in. Bleek bij mijn eerste onderhoudsbeurt onlangs 2 nieuwe voorbanden nodig te hebben bij een km-stand van pas 47.000 km!! En ja, dan wordt je als klant heel blij, als dan gezegd wordt...1 voor U..1 voor ons. Echt top!! Over klantenbinding gesproken!! En zo zijn er meer prettige ervaringen te noemen. Kortom...voel me er thuis en gewaardeerd. Ook bij de receptie wordt met verstand van zaken en begrip voor de klant gesproken. Wordt je als Toyatarijder alleen nog maar blijer van. Toch!

E.M.N.A. Jansen
20-07-2022

Prima service Altijd goede sfeer, altijd voel ik me er ook als iemand die niets met auto’s heeft welkom. Ze zorgen heel goed voor mijn auto, waar ik zelf helemaal niets aan doe. Was alle zorg maar zo!

Toyota eigenaar
19-07-2022

Deze Toyota rijdt klasse Wij zijn heel tevreden over de aankoop en de uitleg van de verkoper ze gaven ons alle aandacht en tijd????

E. M
07-07-2022

prima service bij oplevering keurig ontvangst, goede service

G.J. M
06-07-2022

Toyota eigenaar
24-06-2022

Leuke en klantvriendelijke garage Ben al een paar jaar heel erg tevreden met het werk van de werkplaats en service-afdeling. Ze denken mee en hebben ook voor details. De koffie is lekker en maakt het wachten aangenaam.

T. Klein
21-06-2022

De Service van deze bedrijf is zeer goed en goed te spreken. Alles wat men vraagt krijgt ik gelijk antwoord op. Ik ben tevereden over de Service wat mij geboden was en is.

L. Lemmen
07-06-2022

Een heel fijn bedrijf waar men direct klaar staat en niet alleen voor een kop koffie

Toyota eigenaar
04-06-2022

joepie ik heel tevreden over garage Lunenborg

P.H. H
04-06-2022

J. J
02-06-2022

Goede service en klantvriendelijk. Vriendelijke ontvangst en een goede service.

H.W. S
12-05-2022

vriendelijk personeel keurige afspraak en perfect geholpen

Toyota eigenaar
12-05-2022

Top Deskundig personeel wat meedenkt.

Theun.
08-05-2022

Goede service Prettige behandeling door de receptie en goede uitvoering onderhoud.

Toyota eigenaar
04-05-2022

Goede garage Goede garage met vriendelijk, kundig, beschaafd personeel

G.J. V
30-04-2022

Prima service en prettig contact

Jacques
29-04-2022

Een ‘welkom” gevoel als je bij Lunenborg binnenstapt

P.C. Martin
28-04-2022

Gewedige service o

W.Y. D
21-04-2022

Goede service, vriendelijk geholpen Prima volgens afspraak geholpen. Vriendelijk en gastvrij.

Gerrie Ufkes
14-04-2022