9,2
2.135 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.135 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk personeel. Eerlijke prijs (inruil). Goede prijs voor de occasions. Vertrouwen.

Arnold (Beilen)
25-06-2021

Snelle en deskundige uitleg en advies.

Henk (Emmen)
25-06-2021

Topservice.

B. Brandsen
23-06-2021

Klantvriendelijk, behulpzaam.

Hennie Davans (Assen)
21-06-2021

Kwalitatief heel goede auto's. Personeel is vriendelijk, duidelijk en transparant. Zeer tevreden.

R. Wilkens (Hoogeveen)
21-06-2021

Alles is altijd super geregeld, en iedereen is vriendelijk.

G ossel (Emmen )
21-06-2021

Ben zeer tevreden over de dealer, ze zijn zeer klantvriendelijk en verlenen goede service. Ze denken ook altijd met je mee.

Inge Drijfhout
21-06-2021

Verkoper(s) waren eerlijk, geen leeg verkooppraatje, wisten waar ze over praten, waren vriendelijk en namen alle tijd. Ook had de dealer veel modellen staan om een goed vergelijk te maken tussen de verschillende modellen. Ook op het gebied van het klimaat zo weinig mogelijk belastingen, heeft Toyota al heel lang allerlei werkbare technieken toegepast, al veel eerder dan het klimaat "populair" werd voor andere merken.

Leo vd Veen (Borger)
21-06-2021

Een heel prettige garage met aardige mensen.

mevr. Brouwer (Assen)
11-06-2021

Prettige communicatie, duidelijke indicatie acties en kosten.

Wout Bijkerk (Ruinen )
11-06-2021

Ben zeer tevreden hoe alles loopt. Voor servicebeurt of bandenwissel (winter-zomer) altijd volgens afspraak en altijd vriendelijk bejegent. Ook bij aankoop van nieuwe auto is er altijd ruimte voor mijn wensen.

Jaco Bergenhenegouwen (Exloo)
11-06-2021

Altijd snelle en correcte hulp bij problemen/onderhoudsbeurten. Prettige benadering door het personeel. in een woord geweldig!

Gerda Oosting (ROSWINKEL)
11-06-2021

Ze doen allemaal op hun terrein hun uiterste best de klant goed en vriendelijk te behandelen.

A. van Zanten-Feenstra (Emmen)
07-06-2021

Ik kom er al jaren. Ik kan niets noemen waarvan ik denk dat is niet correct. Heb in die jaren nooit een minpunt kunnen noemen. Al het personeel van receptie. Verkopers magazijn beheerder en monteurs. Je wordt altijd keurig en correct behandeld.

Jan.van Engen (Emmen)
03-06-2021

Doelgericht en werkt zeer correct.

dick.koning@enexis.nl (klazienaveen)
03-06-2021

Goede communicatie, zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen, vriendelijk, persoonlijke aandacht en benadering, leveren gewoon goed werk.

G.S. van der Veen (Valthermon)
03-06-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Jerry Treffers (Emmen)
03-06-2021

Erg vriendelijk en deskundig personeel. Kan Auto Gorter bij iedereen aanbevelen.

M. Woltman (Assen)
27-05-2021

Prettige omgang met alle medewerkers, zeer goede service, gewoon erg goed. Voel me welkom en krijg vakkundige hulp, goed advies. Ben erg tevreden met mijn auto.

K langeler (Emmercompascuum )
27-05-2021

Wachttijd ook oké, koffie staat klaar. Prijs van tevoren bekend gemaakt, tijdens de beurt iets gevonden dat gerepareerd moest worden. Dat werd ook gemeld, al met al, dik in orde.

Suze van der Molen (Borger)
27-05-2021

Leuk geholpen en fijne sfeer, een 10 geven kan altijd nog, er zijn altijd dingen die beter kunnen, al zou ik nu niet weten wat.

Albert Kreggemeijer (IJhorst)
27-05-2021

Deskundig personeel, gevoel altijd welkom te zijn, zeer hulpvaardig, gevoel voor humor, in gesprekken zeer empatisch.

Henk Kuik (Noordscheschut)
27-05-2021

Mijn Corolla doet het altijd als ik op weg wil, dankzij goed onderhoud. Daarbij vriendelijk personeel en nog minder belangrijk goede koffie.

Hans van der Linde
27-05-2021

Ontvangst, sfeer, afbehandeling correct, deze keer gehaald en gebracht. Niets dan lof.

Age Spaan (Hoogeveen)
25-05-2021

Mijn eerste kennismaking en ervaringen zijn heel positief met auto Gorter. Bij het maken van de afspraak voor een uitgebreide servicebeurt en vervanging van enkele onderdelen werd direct meegedacht. Binnen een uur na het brengen van mijn oude, maar wel betrouwbare Toyota ontving ik een accurate analyse van de te verrichtten vervangingen met volledige kostenindicatie. Auto was aan het eind van die dag geheel klaar en brandschoon. Prima gedaan in alle aspecten.

Jasper Stimm (Appelscha)
21-05-2021

Ik ben zeer prettig geholpen bij Gorter. Ook op vragen zeer goed gereageerd.

dhr. H.J. van Balen (Muntendam)
21-05-2021

Klantvriendelijk en goede kwaliteit.

W.A. Freeke (Emmen)
21-05-2021

Altijd alles volgens afspraak.

e luning (Westerbork)
19-05-2021

Klantvriendelijke, vakkundige medewerkers.

Roel de Jonge (coevorden)
19-05-2021

Goede benadering van de klant. Prima service. Vrouwvriendelijk. Komen gemaakte afspraken na. Goede uitstraling op perfecte locatie. Pluim alom. Goed gemotiveerde monteurs en vakmensen.

Jan Huizing (Emmen)
19-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.