Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.753 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer klantvriendelijk en men denkt in oplossingen zowel de verkoop en de werkplaats.

Loes Gomersbach (Elim)
05-11-2019

Goed geholpen.

Snapper (Alteveer)
05-11-2019

Fijn bedrijf, vriendelijk personeel die niet opdringerig zijn. Goede wachtruimte met prima koffie en gratis wifi.

M. Veenstra
05-11-2019

Goede service en goed contact met personeel.

ria de vries (nieuw buinen)
05-11-2019

Vriendelijke en gemoedelijke onderhandelingen. Correcte aflevering van de auto.

Dhr. E. Hadderingh (Veendam)
05-11-2019

De service is prima, medewerkers zeer behulpzaam en aardig.

G. van der Tuuk (Assen)
29-10-2019

AFSPRAAK = AFSPRAAK. Prima service.

DHR. j.j. kRIJGSMAN, (EPE)
29-10-2019

Inruil afhankelijk van type, bouwjaar en km stand zeer redelijk. Nog beter dan het inruil voorstel van Toyota zelf. Ook als er iets tegen zit met de koop of omruil zeer inschikkelijk. Belangrijk dat het bedrijf en de koper er een goed gevoel aan overhouden.

Arie van der Woerdt (Zuidholland)
29-10-2019

onderhoud verliep volgens afspraak. vroegtijdig gebeld, zodra de auto gereed was

Luink Pater (Nieuw_-Roden)
23-10-2019

Ben een klant en geen nummer, heb volledig vertrouwen in de dealer, product en de service die door Toyota wordt geleverd

Nieuwenhuis (Assen)
23-10-2019

Prima Toyota garage, aardige werknemers zowel bij ontvangst als verkoop en zeer geschikt.

Ben ter Veer (Zuidlaren )
23-10-2019

Op basis van tevredenheid

Gerard Oostrom (Eelde)
23-10-2019

Omdat ik zéér tevreden ben !

Mevr. J. Zwiggelaar
23-10-2019

Goede service, vriendelijk, behulpzaam.

Mevr. Jeuring (Emmen)
23-10-2019

Prima verlopen, goeie sfeer.

A.Otten (Hoogeveen)
18-10-2019

Goeie garage , en zeer vriendelijke personeel

Henk
16-10-2019

Al twee keer zeer goed geholpen. Bij de grote beurt hebben ze als extra service kosteloos een kras uit mijn portier gepoetst. Omdat de elektrische scooter een probleem had, kreeg ik een leenauto mee. Dank voor de uitstekende service. Ik kom volgende keer zeker terug.

Alan joseph (Groningen)
16-10-2019

alleen maar positieve ervaringen

J.Breitsma (Emmen)
16-10-2019

Duidelijke gesproken over mijn auto

Nelson BIZ (Emmen)
15-10-2019

De uitstraling van het gebouw is uitstekend. Personeel is vriendelijk en kundig.

Peter Martin (Leeuwarden)
15-10-2019

Ben zeer tevreden over deze garage

Rene ring (Hoogeveen )
15-10-2019

Uitstekende service, vriendelijk personeel. Goed advies.En een hele leuke manier om de nieuwe auto af te leveren waardoor je nog meer het gevoel krijgt dat je een bijzonder en mooie auto hebt gekocht.

Henk Karperien (Assen)
09-10-2019

Vriendelijk ter woord gestaan. Binnen komen met een kapotte achterlicht en daardoor bijna een bekeuring wordt direct verholpen en zonder kosten. Super!

Mevr. van der Ven (Assen)
09-10-2019

De vriendelijkheid van de medewerkers.

Harm Koops (Lienhof 2 9431 JT Westerbork)
09-10-2019

Personeel erg vriendelijk en attent. Warm welkom.

Dhr: J.Hoogeveen (Smilde.)
04-10-2019

Ben al jaren een trouwe Toyota rijder. En wil niks anders meer rijden. Personeel is ook zeer vriendelijk

Auris2008 (Assen)
03-10-2019

Ik ben zeer tevreden over het geheel.

huub van issum (Hoogeveen)
03-10-2019

Alles prima.

a. van Hoff (Hoogeveen)
03-10-2019

Bij Toyota Ruyne word je op een prettige manier geholpen. Ze weten wie je bent, kennen je letterlijk bij naam, denken mee, etc. Kortom, een vertrouwd adres waar ik nog graag jaren kom voor het onderhoud van onze beide Toyota’s.

Philip Bosscher (Zuidwolde)
03-10-2019

Vriendelijk, duidelijk en informatief.

Andries Miedema (Bovensmilde)
03-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.