9,2
2.094 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.094 beoordelingen - Powered by TNS

Laagdrempelig, klantvriendelijk, altijd welkom, goede uitleg.

Sonja Johannes (Hoogeveen)
03-05-2021

Ze zorgen voor duidelijkheid en goed overleg. Zeggen waar het op staat.

Melanie Scheven (Ter Apel)
30-04-2021

10: ook al zou je niet in staat zijn de auto zelf voor een beurt aan te bieden dan wordt dit vanuit het bedrijf zelf perfect geregeld zonder voorwaarden.

G. Haveman (Paterswolde)
28-04-2021

Prima garage. Goed serviceniveau en vriendelijke- en hulpvaardige medewerkers.

Rob Doesburg (Drijber)
28-04-2021

Altijd tevreden.

R hemel (Emmen)
28-04-2021

Vriendelijk en deskundig personeel.

Albert (Veenoord)
28-04-2021

Goede klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering.

J.H. van de Vegte (Nei-Roon)
22-04-2021

Goede service en klantvriendelijk. Al jaren een trouwe klant uit Assen.

J. Bos (Assen)
22-04-2021

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

De Weerd (Hgv)
22-04-2021

Goede service.

Hans baron (Emmen)
21-04-2021

Betrouwbaar.

P.H.Hoving (Coevorden)
16-04-2021

Hoogeveen is perfect, maar zo als ik al eerder aan gaf vind ik de beurt op 34000 km erg veel en niet erg milieubewust.

G van Goor (Nrd schut)
14-04-2021

Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd, en vriendelijke mensen.

fam v Eck (Linde)
14-04-2021

Vriendelijk personeel.

Dhr m katuin (Emmercompascuum)
12-04-2021

Alles klopt wat je afspreekt. Nooit nawerk hiervan.

Sip de Rook (Roden)
09-04-2021

Ben zeer tevreden.

J.kinds
09-04-2021

Zo doorgaan, zeer tevreden.

piet huigen (klazienaveen)
09-04-2021

Kwalitatief goede garage, met vriendelijk personeel.

Gerard Gritter (Beilen )
07-04-2021

Ze denken mee.

F. Westra-Koopmans (Roldd)
07-04-2021

Afspraak gemaakt voor beurt en APK. Netjes ontvangen prijs volgens de afspraak. Binnen 1.5 uur reed ik tevreden het garage terrein af. Alle lof voor de snelheid van de afspraak.

Dhr Van Steeg
07-04-2021

Erg tevreden, lekkere koffie, leuke mensen aan de telefoon en balie. Ze weten waar ze het over hebben!

J.ten Caat (Hoogeveen)
07-04-2021

Je wordt netjes behandeld.

A.Meiringh (Dalen)
07-04-2021

Auto Ruyne levert prima werk af.

dhr g h weekamp (Dedemsvaart)
06-04-2021

Voel me hier goed en ben zeer tevreden en alles is bespreekbaar.

Dhr A.Booij (Hoogeveen )
01-04-2021

Duidelijke prijsafspraken vooraf en alles netjes uitgevoerd.

G.J. Deemter (Sleen)
01-04-2021

Altijd bereid om te helpen als het nodig is. Vriendelijk personeel en altijd uitleg over onverwachte kosten.

Mevr. Roelie brakels (Emmen)
01-04-2021

Auto Lunenborg is een fijn adres om te komen. Zeer klantvriendelijk. Doen wat ze zeggen!

Mevr. H. Mansens
25-03-2021

Prima service, uitermate correct en plezierig personeel.

Kuiper (Assen)
24-03-2021

Goede ervaringen met deze dealer. Service van een leenauto ook erg prettig.

JohMlh
24-03-2021

Al vele jaren kom ik bij de fa. Ruyne, en ik ben nog nooit ontevreden naar huis gereden.

Marius Schweppe (Veeningen)
24-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.