9,2
1.940 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.940 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service.

Mevr van der veen
10-09-2020

Contacten lopen zeer prettig. No nonsense en betrouwbaar. Erg blij mee.

Marga Emming
10-09-2020

Zeer klantvriendelijk bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ben zeer tevreden.

F. Meijer (Emmen)
10-09-2020

Altijd correct en vriendelijke behandeling.

H.J.F.van Toor (Hoogeveen)
07-09-2020

Vriendelijke bediening en goede service, top.

Fred Beugeling (Ruinen )
07-09-2020

Ze nemen de tijd voor je met de uitleg. Toen een keer de auto aan reparatie toe was kreeg ik zelfs tijdens die reparatie een leenauto mee. Zo een auto zal mogelijk de opvolger worden. Zelfs het tanken kon achterwegeblijven. Zonder enige twijfel kreeg ik de auto mee. Ik had zelfs met een andere klant een leuk gesprek. Zelfs nadat de auto al lang als klaar was gemeld tijdens het kopje thee en zelfs daarmee deed ik wat kennis op.

Nico Wagenaar (Erica)
07-09-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Hennie de Haas (Assen)
02-09-2020

Vakbekwaam.

Mamdouh Abdel Alim (Assen)
02-09-2020

Aardige mensen, deskundige mensen, als ik er niet uit kan komen met raad en daad behulpzaam, en zijn ook bereid om enige uitleg op mijn vragen te geven als ik wat wil weten aan de onderkant van mijn auto als deze op de brug staat, mag wel eens meekijken in de werkplaats, vind ik zeer prettig en personeel vindt van mijn belangstelling niet vervelend.

Dhr. J.L.M. van Ingen (Hoogeveen)
27-08-2020

De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, al jaren klant van deze dealer, hoop nog jaren daar heen te gaan.

j.jutstra (hoogeveen)
27-08-2020

Uitstekende service, personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Frans
27-08-2020

Kundig, klantvriendelijk, goed te bereiken via telefoon of mail met snelle respons. Heel blij met mijn nieuwe auto, hij rijdt super!

Francien Telenga (assen )
27-08-2020

Ze zijn kundig en vriendelijk.

Ineke B (Zuidlaren)
24-08-2020

Goede service! Er wordt met je mee gedacht. Ze doen wat ze zeggen en je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Marleen
21-08-2020

Het is een keurige garage. Je wordt er prettig geholpen en je komt niet voor verrassingen te staan.

D.Koekoek (Schipborg)
20-08-2020

Gewedige garage, prima service, fijne mensen.

A.meulema (Groningen )
14-08-2020

Tevreden.

Dhr Van der Pijl (Assen)
12-08-2020

Geweldige klantenservice!!

Dhr. Elenbaas (Hoogeveen)
12-08-2020

Toyota Gorter is een hele goede garage, prima behandeling en goede monteurs, zeer tevreden.

Piet de jong (Assen )
06-08-2020

Professionele dealer met vriendelijk personeel.

Rogier Koel
05-08-2020

Prima bedrijf met prima personeel.

Henk van der Zijden (Assen)
03-08-2020

Vriendelijk kundig personeel. Je voelt je welkom en wordt altijd goed geholpen!

Ria van Goor (Bovensmilde)
03-08-2020

Prima ontvangen, prima volk, koffie of thee en ook de complimenten aan de ophaaldienst van mijn auto.

middelkamp joop (nijverdal)
03-08-2020

Een bezoek aan lunenborg is nooit een teleurstelling!!

R.Schonewille (Emmen)
03-08-2020

Een hele fijne en gemoedelijke garage met passie voor hun werk een dikke pluim voor alle medewerkers.

Tjipke Schrik (Stadskanaal)
03-08-2020

Klantvriendelijkheid en service zijn heel goed. Een garage waar je graag heen wilt gaan.

Gerard Springer (Eelde)
31-07-2020

Er wordt altijd naar je geluisterd en je wordt correct en eerlijk behandeld. Je weet van tevoren waar je aan toe bent.

G. Fekkes (Assen)
31-07-2020

Vriendelijke en goede service, duidelijke en vlotte informatieverstrekking m.b.t. onderhoud en kosten.

Dhr. M. Cremer
31-07-2020

Prettige sfeer, goede informatie en geweldige service!

Dhr. A. van Dijk (Hoogeveen)
31-07-2020

Goede services ontvangen.

Egbert Koopmans (Emmen)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.