9,2
2.225 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.225 beoordelingen

Service Toyota Lunenborg De beste dealer!!!!

M. Ravestijn
24-01-2023

Een verademing..... Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie mbt onderhoud en eventuele bijkomende kosten die eerst voorgelegd worden. Geen verrassingen en altijd een goede service.

M.A. Langenberg
11-01-2023

Tevreden klant Ben overgeschakeld van Toyota Meppel naar Toyota Hoogeveen door privé verhuizing. Was zeer tevreden over vd Linden (Meppel), maar Ruyne (Hoogeveen) blijkt ook een zeer goede service te verlenen en ook bij dat bedrijf zijn de contacten zeer leuk.

Hans Keijzer
05-01-2023

Uitstekend. Top!

Toyota eigenaar
03-01-2023

Toyota Rav 4 Toyota Ruyne is een prima coulant bedrijf.

P.J.H. Seegers
16-12-2022

service onderhoudsbeurt Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van mijn dealer

P. B
15-12-2022

Fijn bedrijf. Goede regeling zodat APK en onderhouds beurt tegelijk konden plaats vinden. Bovendien werd gebroken uitlaat steun na overleg, ter plekke, voor een schappelijke prijs gelast. Klaar terwijl ik wachtte. Wordt zeer gewaardeerd.

J. N.
02-12-2022

Goede service, mooie showroom, top verkopers en monteurs Prima service, kundig, vriendelijk, geen lange wachttijd en lekker kopje koffie/thee/chocomelk

A. L
01-12-2022

Een prima bedrijf. Vriendelijk personeel en een fijne garage om te bezoeken. Zelfs wachten is aangenaam!

P.C. Martin
01-12-2022

Zeer goede dealer Vriendelijk personeel, goede afspraken, gratis leenauto. Gewoon goed.

R.D. M
19-11-2022

Top garage Goede koffie, goede service, uitgebreide uitleg. Erg tevreden met de dealer.

E. G
17-11-2022

Goede service Ik ben erg tevreden, goed en vriendelijk te woord gestaan. zeer vakkundig, denkt mee met de klant. De koffie staat altijd klaar.

F. H
27-10-2022

Blij met Toyota. Super service in Breda en Hoogeveen.

Els
26-10-2022

Goede service Zeer tevreden

F. T
20-10-2022

Goede service een eerlijke prijzen Ik zit al vele jaren bij deze dealer naar alle tevredenheid. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Voor onderhoud betaal je een eerlijke prijs. Bij mijn laatste onderhoud hebben ze zelfs mijn auto keurig gewassen. Een echte wauw factor.

Toyota eigenaar
14-10-2022

Goede Service en Leuke en aardige mensen Ik ben erg tevreden met de service en ook met de mensen die er werken Top Servive

J. E
12-10-2022

Goede serviese Ben zeer tevreden

M. K
23-09-2022

Onderhoud en aanschaf Bij het aangeven voor aanschaf van een andere/nieuwere auto wordt je goed geholpen Bij onderhoud komt men de afspraken na en wordt je goed en deskundig geholpen.

W.J. S
22-09-2022

Zeer tevreden Snelle en accurate service, Vriendelijk personeel, Duidelijke afspraken en uitleg.

A. ter Haar
08-09-2022

Wederom goed en snel geholpen Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel

M. Arends
01-09-2022

Top service Zeer vriendelijk en vooral kundig personeel. Er wordt met mij meegedacht en naar een voor mij goede oplossing gezocht. Top service Gorter!!!

Yvonne
01-09-2022

Klantvriendelijkheid service super goed.. Wij zijn blij met de nieuwe toyota chr de klantvriendelijkheid goede service tekst en uitleg uitstekend ik zal vrienden kennissen adviseren om naar toyota lunenborg bv te gaan in Emmen voor een nieuwe voertuig te kopen of een occasion je voelt je thuis en op je gemak bij lunenborg bv emmen ik zeg ga zo door een hele dikke pluim ??????

A. Tabak
26-08-2022

EEN WOLF IN SCHAAPSKLEDING Deze TOYOTA AYGO X is ten opzichte van het vorige model een volledig andere auto met vele instelmogelijkheden en een ontwerp waarmee men zich veilig op de weg kan begeven, tevens de nodige elektronica die het veiligheidssysteem volledig ondersteunt.

F.B. Speelman
25-08-2022

Leo Hartog
18-08-2022

Service en?? Ik ben erg tevreden en blij , de auto moest een onderhoudsbeurt en daarna een aanpassing die vervangen moest worden. Auto werd door de dealer opgehaald na servicebeurt door gebracht naar de ombouwer voor de aanpassing en werd na dat deze klaar was weer door de dealer terug gebracht. Werd heel erg gewaardeerd.

Toyota eigenaar
05-08-2022

nieuwe auto kopen alles netjes afgehandeld en uitgelegd

J. v d Meer
28-07-2022

Zeer attent Zeer attent geholpen toen ik door omstandigheden zelf niet kon rijden.

S.R. de Jong
23-07-2022

Service weer goed, ben zeer tevreden over het bedrijf en zijn werknemers

W.E.H. B
21-07-2022

F.S. D
20-07-2022

Rij sinds Augustus 2021 een Occasion Plus C-HR Hybride, tot grote tevredenheid. Voel me erg prettig in. Bleek bij mijn eerste onderhoudsbeurt onlangs 2 nieuwe voorbanden nodig te hebben bij een km-stand van pas 47.000 km!! En ja, dan wordt je als klant heel blij, als dan gezegd wordt...1 voor U..1 voor ons. Echt top!! Over klantenbinding gesproken!! En zo zijn er meer prettige ervaringen te noemen. Kortom...voel me er thuis en gewaardeerd. Ook bij de receptie wordt met verstand van zaken en begrip voor de klant gesproken. Wordt je als Toyatarijder alleen nog maar blijer van. Toch!

E.M.N.A. Jansen
20-07-2022