9,2
2.186 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.186 beoordelingen

Goede service en klantvriendelijk. Vriendelijke ontvangst en een goede service.

H.W. S
12-05-2022

vriendelijk personeel keurige afspraak en perfect geholpen

Toyota eigenaar
12-05-2022

Top Deskundig personeel wat meedenkt.

Theun.
08-05-2022

Goede service Prettige behandeling door de receptie en goede uitvoering onderhoud.

Toyota eigenaar
04-05-2022

Goede garage Goede garage met vriendelijk, kundig, beschaafd personeel

G.J. V
30-04-2022

Prima service en prettig contact

Jacques
29-04-2022

Een ‘welkom” gevoel als je bij Lunenborg binnenstapt

P.C. Martin
28-04-2022

Gewedige service o

W.Y. D
21-04-2022

Goede service, vriendelijk geholpen Prima volgens afspraak geholpen. Vriendelijk en gastvrij.

Gerrie Ufkes
14-04-2022

Graag tot een volgende keer. Bedank voor de haal en breng service!

F. Verschragen
06-04-2022

zeer tevreden over de service, vriendelijkheid van het personeel, kennis en kunde.

P. de Reuver
31-03-2022

Service correcte behandeling bij alle fasen die zich voordoen voor onderhoud/repartie aan mijn auto

J. Koops
03-03-2022

Goed service en een uitstekend goed auto. Ik kan deze auto aan een ieder aan bevelen.

Toyota eigenaar
28-02-2022

Goede service en klantvriendelijkheid

C. v. G.
22-02-2022

matig auto gebracht voor 1e onderhoudsbeurt markeerde niks aan ,toen mijn vrouw de auto weer ophaalde lag de live hamer los voor in de auto, de klok liep niet meer op tijd , de bestuurdersmat was los, er branden ineens 3 rode lampjes waar mijn vrouw helemaal niet van houd en als je dan ook nog suggereert dat het zo hoort terwijl ze daarvoor nooit branden, de instelling op het vierkante scherm achter het stuurwiel was verandert.

Albert Kuiper
17-02-2022

Top garage Betrouwbaar en eerlijk

B. Brandsen
17-02-2022

Vlotte aflevering Alles was goed ingepland en afgewerkt. Dit conform afspraak! Dus geen klachten.

Johan L.
17-02-2022

Goede en vriendelijke service Ben zeer tevreden over de service

Toyota eigenaar
17-02-2022

Al jaren klant bij Auto Gorter Assen Het personeel is altijd erg vriendelijk, goede service, denkt mee met de klant, een comfortabele wachtruimte en betaalbare onderhoudsprijzen. Ik ben al jaren een zeer tevreden Toyotarijder bij Auto Gorter.

T.M. H
16-02-2022

Nette service Goede dealer.

Toyota eigenaar
28-01-2022

Opnieuw leren auto rijden... De verkoper van de dealer heeft ons uitstekend geholpen om de juiste keuze te maken. De CH-R rijdt fantastisch. Wij zijn wel blij dat wij een iets zwaardere hybride auto hebben gekozen. Rijdt super rustig.

J.J.E. D
27-01-2022

garantie bij 5 jaar garantie bij koop van een nieuwe auto krijg je na een beurt binnen de tijd toch nog een vete rekening

P.C.
25-01-2022

Asad Ali
19-01-2022

Goede service, prima bedrijf Vakkundig geholpen, vriendelijk personeel

H. F
14-01-2022

perfecte service Wij zijn erg tevreden over de genoten service, omdat de reparatie wat langer duurde werd een leenauto ter beschikking gesteld. Zo maak je ook nog kennis met de jongere generatie van onze auto, een mooie ervaring.

H. R
07-01-2022

Fantastische service Mijn Aygo heeft een grote beurt en APK gehad. Alles perfect uitgevoerd, superservice, leenwagen mee en na afloop een schappelijke rekening. Kortom, mijn garage!!!

M. Ravestijn
30-12-2021

Toyota eigenaar
25-12-2021

Meedenken Erg meedenkend, fijne communicatie. Pro-actieve houding mbt planning. Al enige tijd tevreden klant. Geen onnodige kosten die met een smoesje doorgevoerd worden tijdens onderhoud. Onze Auris is niet de jongste meer, maar blijft gewoon in onderhoud bij de dealer. Erg fijn.

J K
22-12-2021

klant vriendelijk Ik ben erg tevreden, klant vriendelijk goede service.

F. H
16-12-2021

Wij hadden geen klachten over onze voor Ruitenwisser maar wel een nieuwe geplaatst Vonden wij wat vreemd

G. V klinken
25-11-2021