9,2
1.987 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.987 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk, kennis van zaken, betaalbaar en komen afspraken na. Al jaren naar volle tevredenheid klant bij Auto Gorter.

Tom Houtman
26-11-2020

De vriendelijke ontvangst, de prettige manier waarop een afspraak kan worden gemaakt, de afspraak altijd perfect nakomen, uitstekende service bij toch in mijn ogen domme fouten bij het gebruik van de functies, die heb ik begaan, deze worden in een handomdraai hersteld met een "tot de volgende keer". Ik heb totaal geen verstand van auto's en leun en vertrouw op de kennis van de mensen.

J. Boerhof (Smilde)
19-11-2020

Zijn altijd vriendelijk denken goed met je mee, komen altijd tot een goede oplossing .

Gerrit mulder (Assen)
19-11-2020

Betrokkenheid en betrouwbaar.

F Thie (Assen)
19-11-2020

Een prettige garage met goede service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Reparaties worden goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

Annemarieke Melenhorst (Hoogeveen)
19-11-2020

Vriendelijk personeel dat hun afspraken nakomt. Werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken. Toen we de eerste keer voor een beurt langs kwamen zeiden ze dat dat nog wel even kon wachten. Kortom een prima, eerlijke, betrouwbare en nette garage.

Jaap (Zuidwolde )
19-11-2020

Goede, betrouwbare en eerlijke garage die met de klanten mee denkt.

J.M.R. Lubbers (Beilen)
19-11-2020

Al jarenlang goede ervaringen. Correcte behandeling en het onderhoud wordt goed uitgevoerd. De automatten waren gestofzuigd. De automotor liep merkbaar beter na het onderhoud.

A. Dengerink (Emmen)
19-11-2020

Heb net mijn 3e auto er gekocht. Als ik niet tevreden was dan was ik er niet weer heen gegaan.

Hr W. van Lottum (Valthe)
19-11-2020

Betrouwbaar, deskundig en professioneel.

Herman Assen (Dalen)
19-11-2020

Wij worden hier altijd keurig ontvangen. Gaan na het bezoek met een voldaan gevoel naar huis.

Jan Meijer (Emmen)
19-11-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel, je voelt je er welkom en er wordt geanticipeerd op je (mogelijke) wensen. Professioneel bedrijf.

Dhr. W.A. Velema
19-11-2020

Zeer tevreden.

huub van issum (Hoogeveen)
19-11-2020

Prima bedrijf, goed en vriendelijke personeel, wordt altijd vakkundig en netjes geholpen.

Floris (Assen)
12-11-2020

Zeer goede garage. Al meer dan 20 jaar klant.

G Slagmolen (Paterswolde )
05-11-2020

Ervaring: altijd vriendelijk, duidelijk en correct.

Jan Snippe (Assen)
04-11-2020

Een garage waar je met plezier naar toegaat.

Ids J. Breimer (Coevorden)
04-11-2020

Prettig personeel, goede service.

John van Hengelaar (Groningen)
02-11-2020

Ik kom nu al een aantal jaren bij de werkplaats van Gorter voor onderhoud en de APK-keuring. De medewerkers zijn vriendelijk en communicatief. Als er iets is waar ik niet tevreden over ben wordt het goed opgelost. Ik heb nog geen ervaring met de aanschaf van een andere auto.

Rita van Sterkenburg
29-10-2020

Prima garage, deskundige werkplaats, aardige en professionele receptie.

Ben ter Veer (Zuidlaren )
29-10-2020

Vakkundig. Vriendelijk. Behulpzaam. Haal en breng service als extraatje. Kortom, toppers.

Nico Muller (Emmen )
29-10-2020

Goed en vriendelijk personeel en goede uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd zijn.

Reinders H (Sleen. )
29-10-2020

Correct en vriendelijke verkopers. Eerlijke en goede uitleg van de koop.

VAH Graat
26-10-2020

Op een prettige en vriendelijke manier benaderd voor onderhoud van de auto. Duidelijke afspraken. Goede leenauto. Op de hoogte gehouden van extra werkzaamheden. Top.

Luink Pater (Nieuw-Roden)
22-10-2020

Klantgericht, servicegericht, nakomen van afspraken.

R. Bennink (Assen)
22-10-2020

Ik ben daar al meer dan 40 jaar klant en heb vrijwel alleen maar positieve ervaringen met deze garage.

H. Homan (Ees)
22-10-2020

Vriendelijk en attent personeel.

Freek Hooge (Hollandscheveld)
22-10-2020

Correcte en vriendelijke behandeling. Duidelijke communicatie, bij vragen of verandering overleg.

Rosalia (Hoogeveen )
22-10-2020

Duidelijke afspraken, goede service, vriendelijke mensen.

Betteke Bouwers-Geerlings
22-10-2020

Zeer vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en natuurlijk goede degelijke auto's.

Mevr. Veenstra (Velserbroek)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.