9,2
1.940 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.940 beoordelingen - Powered by TNS

klantvriendelijk en overleg over niet voorziene reparaties of vervanging van bv. banden.

Anoniem
16-06-2014

Goede informatie, rustig de tijd genomen

Trudy Hekkers (Sleen)
16-06-2014

Luisteren, analyseren, observeren en actie

Pieter van Beyma (Emmer-Erfscheidenveen)
16-06-2014

Goede communicatie, goede voorlichting over de diverse (te leasen) modellen, goede uitleg bij aflevering, auto was volledig ''geprepareerd'' (instellingen etc.), vriendelijke medewerkers met kennis van zaken

Albert Kamps (Emmen)
16-06-2014

Goede ervaring met de werkplaats, redelijke ervaring met de verkoopafdeling.

Anoniem
13-06-2014

Totaal geen klachten en wij zijn altijd keurig en netjes behandeld en te woord gestaan.

Anoniem
13-06-2014

Goede service

Anoniem
12-06-2014

De garantie zaken zijn goed afgehandeld. Alleen zijn er dingen die wij constateerde, ook heel goed door de dealer, monteur, zelf had kunnen zien merken voelen horen..

Anoniem
12-06-2014

betrouwbaar bedrijf met goede monteurs en prima service

W. Meijering (Nieuw Amsterdam)
12-06-2014

met een gerust hart lever ik af, omdat ik weet dat alles correct geregeld wordt

Anoniem
12-06-2014

Wordt altijd netjes en correct behandeld en men houd zich aan de afspraak

G.Rakers (assen)
11-06-2014

wij komen al 10 jaar bij deze dealer, en worden altijd correct behandeld.

Meijer
11-06-2014

Betrouwbaar, duidelijk, no nonsense, goede info op tijd, altijd bereikbaar, integer

Anoniem
11-06-2014

Vanwege goede service; afspraken worden goed nageleefd .

Anoniem
11-06-2014

Ik heb een 8 gegeven, ruim voldoende. Goed geadviseerd, uitgevoerd en goed gecomuniseerd

Jan Anholts (Assen)
10-06-2014

het maken van de afspraak de korrekte uitvoering goede voorlichting goede service vriendelijkheid

Anoniem
10-06-2014

Prima ontvangst, altijd overleg, gratis vervangend vervoer (auto of fiets). Zo wil je behandeld en geholpen worden. Verder is de Prius gewoon een hele fijne auto.

Ruud Hendriksen (Assen)
05-06-2014

Ze hebben altijd aandacht voor je.

Anoniem
05-06-2014

zeer deskundig en vriendelijk personeel

H.M. ter Horst
05-06-2014

Deskundig personeel, nakomen van afspraken, indien aan de orde telefonisch overleg vooraf over reparatie en de hiermee gepaard gaande kosten, mondelinge uitleg over het verrichtte onderhoud en persoonlijke bejegening.

H. van Riezen (Assen)
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.