9,2
2.135 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.135 beoordelingen - Powered by TNS

geweldig

Anoniem
22-10-2014

klantvriendelijk en begrip voor onze financiele situatie en we mogen dus in termijnen betalen,helemaal top!

E.N de Geus (Haulerwijk)
21-10-2014

ik ben tevreden over de dealer in alle jaren dat wij Toyota rijden.

Mevr.H. Nijenhuis-Weggemans (Ekehaar)
21-10-2014

Zeer correct behandeld.

G. Havinga (Beilen.)
21-10-2014

Eerlijk en betrouwbaar

Dhr. A.Mensen (Hoogeveen)
21-10-2014

Het bedrijf houd zich goed aan de afspraken en houd mij ook bij wijzigingen zeer goed op de hoogte.

Jans H. de Haan (Hoogeveen)
21-10-2014

eerlijk en betrouwbaar

Anoniem
21-10-2014

Alles gaat al jaren naar wens, maar ik vind een hoger cijfer overdreven. Niets is volmaakt in de wereld.

Anoniem
21-10-2014

prima

Anoniem
21-10-2014

Fijn contact met zowel verkoper als receptionisten en soms monteurs.

Dhr. Jan Vos (Schoonoord)
21-10-2014

Ja is mij verteld dat ik de snelheid in kon stellen zo dat ik dan niet harder gaat dan de ingestelde snelheid. Deed bleek niet het geval en ben daar in teleur gesteld.daar dit wel op de goedkopere auto het geval is. ik weet niet of nog te realiseren is.

Anoniem
21-10-2014

goed behulpzaam

teunis de haas (weiteveen)
20-10-2014

ZOALS IK VERMELD HEB VOLDOET AAN MIJN EISEN,BEN PRIMA TE SPREKEN.

E Lanting Munneke (coevorden)
20-10-2014

Correct, vriendelijk en zakelijk te woord gestaan. Uitgevoerde werkzaamheden naar volle tevredenheid afgehandeld. Onze 15 jr oude Corolla loopt nog stedds als een "zonnetje".

Anoniem
16-10-2014

Omdat het gewoon een goede garage is met vriendelijke mensen.

A. Roel (Odoorn)
16-10-2014

prettige en goede service

Jan van der Leek (Hoogeveen)
14-10-2014

De ontvangst bij de dealer is altijd uiterst correct. Dat geldt eveneens voor de behandeling van mijn auto.

Anoniem
14-10-2014

Zeer prettige ervaring vanaf het eerste moment van kennismaking tot en met de aflevering. Contact met verkoper gaf en geeft veel vertrouwen. De aflevering was bijzonder sfeervol. Persoonlijk gerichte belangstelling, niet het gevoel dat je één van de velen was.

Anoniem
14-10-2014

ondanks het feit dat de Toyota voor ons een bij auto is van een oud bouwjaar zijn wij er tevreden over.De koop destijds ging heel plezierig maar bovendien is de kwaliteit van de auto uitstekend.

Dhr. Dolstra (Rolde)
13-10-2014

positieve ervaring

Anoniem
13-10-2014

altijd perfecte service en altijd correct in de afhandeling van zaken

Henk Zomer (Hollandscheveld)
09-10-2014

goede monteurs, vriendelijk , balie medewerker gezellig, alles top. Ben niet tevreden over de navigatie-update. mijn auto is 10 jaar oud worden geen nieuwe update gemaakt. slecht van TOYOTA.

J.M.Nieborg (Eelde)
08-10-2014

Ik ben tevreden

Anoniem
08-10-2014

Ondanks 1minpuntje is dit toch de beste toyotadealer in een staal van 50km.

dhr Mulder (Beilen)
08-10-2014

Zaak maakt een zeer nette indruk. Zeer klantvriendelijk personeel.

J. de Langen (Assen)
08-10-2014

Klantvriendelijkheid en overleg is duidelijk.

Anoniem
07-10-2014

prima

A.H.Smits (Zuidwolde dr)
07-10-2014

Goede afspraken. Op de afgesproken tijd geholpen. Vriendelijke benadering door de garage-medewerkers.

Anoniem
07-10-2014

Zeer tevreden met de service!!

Anoniem
06-10-2014

ik ben een drenth dus een 10 word het niet gauw

dhr. K.F.van Beek (Dalen)
06-10-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.