9,2
2.201 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.201 beoordelingen

correcte en transparante benadering bij deze dealer.

Anoniem
10-07-2014

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en bieden een goede goede service. Ik word er als KLANT behandeld en niet als een nummer.

Anoniem
10-07-2014

Vertrouwd

Anoniem
10-07-2014

vriendelijke en goede service

Anoniem
09-07-2014

Je word er snel en op keurige wijze geholpen.

Anoniem
09-07-2014

Correct, vriendelijk, meedelen in de gemaakte reparatie die net buiten de garantie viel.

Gea nanninga (Assen)
08-07-2014

Vlotte service.

Anoniem
08-07-2014

goede duidelijke afspraken, goede adviezen , en zeer meedenkend goede en nette monteurs en vriendelijke medewerkers, gewoon een voorbeeldgarage.

anton kruijer (mantinge)
08-07-2014

Goede service, prettig omgang met klanten.

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijkheid, vlotte en correcte afhandeling.

Anoniem
08-07-2014

geen ervaring met Auto Gorter, Assen; was bij Louwman Veendam maar de inruilvergoeding deed mij overgaan naar Assen.opmerking over de nieuwe Yaris Now , volgens mij is de binnenzijde van het achterspatboord niet goed afgewerkt; er blijft een opvangbordje voor sneeuw en modder over.

Anoniem
08-07-2014

Tevreden over afhandeling, prijsstelling en service.

Jan Meuleman (Assen)
08-07-2014

we zijn tevreden over dealer.

jan vulperhorst (smilde)
08-07-2014

Vroegtijdig bericht voor een A.P.K.keuring en daarmee kon ik gemakkelijk via de mail een afspraak maken.Daarbij werd gevraagd of ik vervangend vervoer nodig had. En ook dat was gauw geregeld.

Annemieke Korf (Assen)
08-07-2014

Goede service.

Anoniem
08-07-2014

Klantvriendelijkheid, goede service, goedeuitleg van werkzaamheden.

Anoniem
08-07-2014

goede inruil prijs afspraken die worden nagekomen. Prima service.

W. Nijholt (Wolvega.)
08-07-2014

goede afhandeling van de verkoop en nazorg

Anoniem
08-07-2014

De medewerkers zijn vriendelijk en erg behulpzaam. Ik ben goed begeleid bij de aanschaf van een nieuwe auto en regelmatig op de hoogte gehouden over de status van de nieuwe auto.

Anoniem
08-07-2014

Zeer klantvriendelijk . Net bedrag inruilwaarde dat ik nergens anders gekregen zou hebben . Ik ben verwezen door een golfvriend die ook Toyota rijdt .

Anoniem
08-07-2014

als men volgens afspraak werkt en er verder geen vragen zijn aan mijn zijde ,is het goed.

Anoniem
08-07-2014

betrouwbaar, realistisch, je voelt je er thuis.

Anoniem
08-07-2014

ben zeer tevreden maar geef nooit een hoger cijfer dan een acht reden: anders wordt men lui

Anoniem
03-07-2014

alles wordt correct doorgenomen en vooraf wordt de prijs afgesproken en de auto wordt gehaald en gebracht plus gratis een vervangende auto tot onze beschikking dat is service

Ron Hoffland (Appelscha)
03-07-2014

goede service, vakkundige medewerkers. Altijd vriendelijk en behulpzaam meedenkend naar oplossing. Bijv. Als je komt om een lampje te laten vervangen, wordt er niet moeilijk gedaan, maar doet men dit direct tussen de geplande werkzaamheden door en kun je een kwartier half uur later je weg weer vervolgen.

Anoniem
03-07-2014

Als jarenlange Toyotarijder heb ik een vertrouwensband opgebouwd met hun vakkundige en klantvriendelijke medewerkers met dit bedrijf.

Anoniem
30-06-2014

geen klachten

Anoniem
27-06-2014

Klantvriendelijk, goed, op tijd klaar volgens afspraak, mogelijkheid om daar door te werken zodat ik niet beperkt vrij hoef te nemen.

Gahan Zwart (Appelscha)
26-06-2014

Ik ben al jaren klant ongeveer vanaf 1970, in volle tevredenheid

Anoniem
26-06-2014

Technisch goed en deskundig personeel, denkt mee.

Henk Huisman (Koekange)
26-06-2014