9,2
1.899 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

1.899 beoordelingen - Powered by TNS

Mijn ervaring met het personeel van de dealer, receptie en werkplaats, zijn prima. Met de importeur en verkoop heb ik wat reserves. Importeur heeft mij afgescheept en verkoop gedraagt zich wat afstandelijk/terughoudend.

Anoniem
26-06-2014

ik ben al twintig jaar bij deze dealer en ik ervaar het nog steeds als heel plezierig.

Anoniem
26-06-2014

Ik ben vanaf 1991 klant bij deze dealer. Ik woon in het westen van Nederland en ga toch naar Emmen. De directie is in de tijd tot nu toe 1x gewijzigd.(Logisch, wisseling van de wacht) De service van de dealer is onverminderd goed gebleven. Mijn ervaring met deze dealer is dat ze zich houden aan de afspraak en doen wat ze zeggen. Dit komt betrouwbaar over en dat speelt bij mij een belangrijke rol.

J.C. Aalderink (Heerhugowaard)
26-06-2014

Dealer komt betrouwbaar over en de service is goed.

Anoniem
26-06-2014

Denken mee, snelle hulpverlening en vriendelijk

Anoniem
26-06-2014

vriendelijke benadering van klanten en een goede service.

Anoniem
26-06-2014

Goede, vriendelijke en toegankelijke uitstraling. De show- / werkplaats is netjes, uitnodigend en je bent altijd welkom.

B. van den Boogaard (Assen)
26-06-2014

Zeer vriendelijke garage,en top personeel.

Linda Luursema (Emmen)
26-06-2014

Goede service,aardige mensen die er werken

m.stoffers (emmen)
26-06-2014

Ik wordt altijd correct behandeld en dat stel ik op prijs

Anoniem
26-06-2014

Al tig jaren klant:service uitstekend, aardige mensen met grote kennis van zaken.

Anoniem
26-06-2014

prettig en realistisch contact.

Anoniem
26-06-2014

Het contact verloopt altijd plezierig. De afwikkeling is correct.

Anoniem
26-06-2014

zeer tevreden met alle medewerkers en hun klantgerichtheid en service

Anoniem
26-06-2014

Uitstkende service

Snijder (Westerbork)
26-06-2014

Ik ben zeer goed tevreden met deze garage

G.H. Weekamp (7701 vb Dedemsvaart)
26-06-2014

vriendelijke mensen, goede service en dergelijke.

L.H.M. Boelen (Hoogeveen)
26-06-2014

Klantvriendelijk, service, professioneel, en humor.

Anoniem
26-06-2014

netheid betrouwbaarheid

Zwaan (Geesbrug)
26-06-2014

klantvriendelijk en overleg over niet voorziene reparaties of vervanging van bv. banden.

Anoniem
16-06-2014

Goede informatie, rustig de tijd genomen

Trudy Hekkers (Sleen)
16-06-2014

Luisteren, analyseren, observeren en actie

Pieter van Beyma (Emmer-Erfscheidenveen)
16-06-2014

Goede communicatie, goede voorlichting over de diverse (te leasen) modellen, goede uitleg bij aflevering, auto was volledig ''geprepareerd'' (instellingen etc.), vriendelijke medewerkers met kennis van zaken

Albert Kamps (Emmen)
16-06-2014

Goede ervaring met de werkplaats, redelijke ervaring met de verkoopafdeling.

Anoniem
13-06-2014

Totaal geen klachten en wij zijn altijd keurig en netjes behandeld en te woord gestaan.

Anoniem
13-06-2014

Goede service

Anoniem
12-06-2014

De garantie zaken zijn goed afgehandeld. Alleen zijn er dingen die wij constateerde, ook heel goed door de dealer, monteur, zelf had kunnen zien merken voelen horen..

Anoniem
12-06-2014

betrouwbaar bedrijf met goede monteurs en prima service

W. Meijering (Nieuw Amsterdam)
12-06-2014

met een gerust hart lever ik af, omdat ik weet dat alles correct geregeld wordt

Anoniem
12-06-2014

Wordt altijd netjes en correct behandeld en men houd zich aan de afspraak

G.Rakers (assen)
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.