9,2
2.186 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Auto Drenthe Groep

9,2

2.186 beoordelingen

Goede ervaringen met deze dealer. Service van een leenauto ook erg prettig.

JohMlh
24-03-2021

Al vele jaren kom ik bij de fa. Ruyne, en ik ben nog nooit ontevreden naar huis gereden.

Marius Schweppe (Veeningen)
24-03-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Mevr E F Rumping (Emmen)
24-03-2021

Fijne garage vriendelijke en ter zake kundige verkopers, en vakkundig receptie en garage personeel. Chapeau!

Dhr J.Visser (Gieten)
18-03-2021

Zeer goede service, eerlijke prijzen en prima, beleefd personeel. Vakmensen zijn ook erg kundig en up-to-date.

Jan Koops (Zuidlaren)
18-03-2021

Keurige behandeling, alles volgens afspraak.

Lidy Flierman (Zuidwolde dr)
18-03-2021

Uitstekende behandeling.

Piet de Reuver (Klijndijk)
18-03-2021

De service.

Jan
18-03-2021

Vriendelijke personeel, altijd bereid je te helpen. Al jaren trouwe klant en nog nooit ook maar een probleem gehad.

Dhr Eric R. Lodder (Emmen)
16-03-2021

Klantvriendelijkheid, correctheid in be- en afhandeling, geen (onaangename) verrassingen, meedenkend.

Henk Abbes (Assen)
12-03-2021

Alles is perfect.

A.W.Brouwer (Veenhuizen)
09-03-2021

Hele goede garage. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Gemoedelijke sfeer.

Henk Beins
05-03-2021

Showroom kan wat meer aangekleed worden, maar voldoet.

G. Fekkes (Assen)
05-03-2021

Zeer goede service! Auto werd zelfs thuis afgeleverd. Dit is al onze tweede auto met private lease bij autobedrijf Ruyne. Dat zegt waarschijnlijk genoeg over onze mate van tevredenheid!

Angela Altena (Lutten)
05-03-2021

Uitstekende service.

Henk (Assen)
04-03-2021

Wij zijn helemaal tevreden over de auto en de service.

Jeroen Gigengack (Schoonloo)
04-03-2021

Prettige garage, nog nooit voor onverwachte situaties gestaan.

jan nieborg (eelde)
04-03-2021

Het zijn vriendelijke mensen en nemen altijd de tijd voor ons.

T.kleine, span (Nieuw-balinge )
04-03-2021

omdat het zeer slecht weer was (snow en ice) + code geel en de corona regels hebben ze de auto bij mij thuis afgeleverd. Prima service.

Peter T.A. Rowlands (Zandpol)
04-03-2021

Goede garage.

Sana (Assen)
25-02-2021

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Puck Benjamins
25-02-2021

Ben tevreden over de afhandeling.

Mevr. Hoogland (Emmen)
25-02-2021

Vriendelijk, behulpzaam, netjes.

RH Deuten (Emmen )
25-02-2021

Klantvriendelijkheid, correcte behandeling, zeer tevreden.

Geert Moed (Emmen)
25-02-2021

Ik kom hier al decennia lang, altijd naar mijn (nog steeds) volle tevredenheid. Ik heb nooit klachten en zou er daarom ook niet eens over denken om ergens anders naar toe te gaan. Men is hier klantvriendelijk, betrouwbaar en het bedrijf biedt altijd superieure kwaliteit!

Wijnhold Smit (Schoonoord)
25-02-2021

Ze zijn zeer klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Omdanks de corona regels. Blijven ze hetzelfde, net zo vriendelijk en hulpvaardig. Je hoeft maar te vragen en ze helpen je gelijk. Natuurlijk nemen ze de regels in acht.

Mevr. Boers (Gasselte)
22-02-2021

Vriendelijk, duidelijk, staan klaar om vragen te beantwoorden.

Rob Gerth (Emmen)
22-02-2021

Het is de beste dealer die ik ooit gehad heb, met zeer vriendelijk en uitmuntend deskundig personeel.

Fam Tonnis Leeuwis (Nieuwe Pekela)
22-02-2021

De problemen werden niet alleen vriendelijk ontvangen, mijn auto werd zelfs zonder gedoe opgehaald aangezien deze niet wou starten. De reparatie werd uitgevoerd en men keek zelfs verder. Een lekkage, waar ik al langer last van had, werd opgelost en mijn auto werd zelfs netjes uitgedroogd en zelfs schoongemaakt. Dit laatste was vast een enorme klus aangezien hij vreselijk smerig was. Al met al heb ik misschien meer betaald dan verwacht, maar alles werd zo uitermate goed uitgevoerd dat ik voor mijn gevoel zelfs in een hele nieuwe auto rond rij. Nogmaals mijn dank voor een geweldige ervaring en een prachtige service!

Noor (Emmen )
22-02-2021

Tevreden.

roel siepel (bovensmilde )
19-02-2021